دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 آذر 1395 - 13:30
همزمان با روز دانشجو

مجموعه ورزشی «شهدای مدافع حرم» و آشپزخانه صنعتی و مکانیزه واحد یادگار امام (ره) به بهره‌برداری رسید

همزمان با 16 آذر روز دانشجو مجموعه ورزشی چند منظوره شهدای مدافع حرم و آشپزخانه صنعتی و مکانیزه با ظرفیت تولید روزانه 6 هزار غذا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) شهر ری به بهره‌برداری رسید.
کد خبر : 140095

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس واحد یادگار امام (ره) شهرری با ابراز خرسندی از بهره‌برداری مجموعه ورزشی شهدای مدافع حرم، گفت: «افزایش دانشجو در این واحد به ویژه متقاضیان تحصیل در رشته تربیت‌بدنی بسیار چشم‌گیر بوده است و به‌منظور استفاده مطلوب و بهینه دانشجویان رشته تربیت بدنی واحد پس از اخذ مجوزهای لازم از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، مجموعه ورزشی «شهدای مدافع» حرم ایجاد شد و از امروز مورد استفاده دانشجویان قرار می‌گیرید.»


دکتر سید فرج‌الله موسوی افزود: «با توجه به تقدیم 6 نفر دانشجوی شهید این واحد در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب(س)، به همین منظور این مجموعه ورزشی با افتخار به نام شهدای مدافع حرم مزین شده است که برای این واحد دانشگاهی مایه افتخار است.»





وی گفت: «مساحت کل مجموعه ورزشی شهدای مدافع شامل زمین بسکتبال، زمین والیبال، 4 زمین بدمینتون، 8 کلاس آموزشی، رختکن ورزشی، اتاق استادان و تعدادی دفتر مدیر گروه و کارکنان اداری که به ارزش 30 میلیارد ریال و به مساحت 3 هزار و 200 مترمربع است.»


موسوی از تلاش همه حوزه‌ها و همکاران به ویژه معاونت عمران واحد قدردانی کرد.


این مراسم با حضور دکتر سید محمدتقی طباطبایی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر کل امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


بهره‌برداری آشپزخانه صنعتی و مکانیزه واحد یادگار امام(ره) با ظرفیت تولید روزانه شش هزار غذا


به گزارش آنا، موسوی صنعتی شدن آشپزخانه مرکزی واحد یادگار امام(ره) شهرری را موجب بالا رفتن کیفیت غذا و رضایت‌مندی در بین دانشجویان دانست و اظهار کرد: «روزانه در این آشپزخانه شش هزار غذا تهیه می‌شود و امکان افزایش این ظرفیت تا 10 هزار غذا وجود دارد.»



رئیس واحد یادگار امام(ره) گفت: «با توجه به وجود بیش از 30 هزار دانشجو در واحد یادگار امام(ره)، وظیفه تامین غذای دانشجویان بر عهده سلف مرکزی این دانشگاه است و سالن پخت غذا و سلف سرویس این دانشگاه با زیربنای 300 مترمربع، بازسازی و بهسازی شده و با صنعتی شدن دستگاه‌های پخت غذا می‌توانیم با افزایش کیفیت غذای دانشجویان تولید و پخت بیشتری داشته باشیم.»


وی کاهش دخالت دست در تهیه غذا را از موضوع‌های مهم سلامت و امنیت غذایی دانست و اظهار کرد: «با صنعتی شدن دستگاه‌های پخت، خدمات در این زمینه با کیفیت بهتر و رعایت بهداشت بیشتر ارائه می‌شود.»


موسوی صنعتی شدن آشپزخانه مرکزی دانشگاه را، موجب بالا رفتن بیشتر کیفیت و رضایتمندی در بین دانشجویان، عنوان کرد و افزود: «در این راستا تلاش‌های زیادی برای انجام این مهم از سوی معاونت‌های واحد معاونت دانشجویی و فرهنگی و معاونت عمرانی انجام پذیرفت.»


این مسئول دانشگاهی ادامه داد: «تعمیر و تبدیل آشپزخانه سنتی واحد به سلف سرویس و آشپزخانه تمام صنعتی و بهداشتی این واحد دانشگاهی با هزینه‌ای بالغ بر3 میلیارد ریال و در کمتر از 6 ماه ساخته شد که اکنون به لطف خداوند و تلاش همکاران واحد از امروز افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.»


وی با قدردانی از تلاش همه همکاران برای افتتاح آشپزخانه مکانیزه از انعقاد قرارداد با بخش خصوصی برای حمل غذا در آینده خبر داد و گفت: «پس از انجام مراحل قانونی تحویل آشپزخانه به پیمانکار واجد شرایط انجام خواهد شد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب