۱۳/ اسفند /۱۴۰۳
15:33 03 / 09 /1395

گوشت مرغ بخورید تا آلزایمر نگیرید

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B۳ (نیاسین)مانند گوشت مرغ از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد کاظم‌زاده با اشاره به آغاز طرح ملی ارائه مرغ متناسب با استاندارد (۸۰۰تا۱۲۰۰گرم) در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در این طرح تولید کنندگان گوشت مرغ ملزم به رعایت اندازه زیر ۱۸۰۰ گرم هستند که در صورت تحقق این امر به علت تجمع چربی کمتر در مرغ‌ها به طور قطع در سلامتی مردم تاثیر گذار خواهد بود.


وی در ادامه به فواید گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: مرغ منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می‌سازد، همچنین یک منبع خوب سلنیوم و برای سلامتی انسان دارای اهمیت ویژه و اساسی است. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏‌های متابولیکی در بدن و شامل متابولیسم هورمون‌های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی است. مطالعات گوناگون نشان داده که بین بروز سرطان‌ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می‌شود.


ج کاظم‌زاده اظهار کرد: افرادی که می‌خواهند مقدار چربی غذای‌شان را کم کنند، می‌توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم‌ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ است که در مقایسه با ران، چربی‌اش نصف است.گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. ولی پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد.


وی با بیان اینکه مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B۳ (ویتامین ضد سرطان) است، گفت: دریافت منظم غذاهای غنی از ویتامین B۳ نیاسین مانند گوشت مرغ، از بروز بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‏‌های شناختی مرتبط با افزایش سن جلوگیری می‌کند، افرادی که نیاسین بیشتری از غذای ‏شان دریافت می‌کردند (۲۲ میلی گرم در روز) در مقایسه با افرادی که نیاسین کمتری (۱۳ میلی در روز) دریافت می‌کردند حدود ۷۰ درصد احتمال ابتلا و یا پیشرفت بیماری آلزایمر در آنان کمتر بود.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تصریح کرد: به علت وجود ویتامین B۳و B۶ در مرغ، این گوشت به عنوان یک غذای مفید برای تامین انرژی سوخت و ساز (متابولیسم) بدن معرفی شده است، زیرا این ویتامین‌ها ‏در واکنش های سوخت و ساز بدن نقش دارند. نیاسین به کنترل قند خون کمک و فعالیت هورمون انسولین را تنظیم می‌کند و ویتامین B۶ برای تجزیه و ترکیب کربوهیدرات‏های بدن (قند و نشاسته) ضروری است.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

انتهای پیام/

ارسال نظر