با استفاده مجدد از زبالههای زیستی:
آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن
برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن آغاز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشکده کشاورزی و علوم پایه واحد رودهن گفت: «برداشت گل زعفران از مزارع تحقیقاتی آغاز و هم زمان عملیات جداسازی کلاله قرمز رنگ خوراکی زعفران، از سوی نیروهای بخش کشاورزی و فضای سبز دانشگاه انجام میشود.»
دکتر علی چیتگر اظهار کرد: «به علت خشکسالیهای پی در پی و آهکی بودن خاکهای منطقه رودهن، گیاه زعفران با نیازآبی حداقل یک نوبت درسال مقاوم به خشکی و خاکهای آهکی و اقلیم سرد وخشک جایگزین خوبی برای انواع گیاهان پائیز و بهاره است به طوری که با یک نوبت آبیاری در سال و تحمل دما تا منفی 10 درجه سانتیگراد قادر به محصول دهی است.»
انتهای پیام/