دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 آذر 1395 - 10:38

آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی رودهن

برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن آغاز شد.
کد خبر : 136365

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس دانشکده کشاورزی و علوم پایه واحد رودهن گفت: «برداشت گل زعفران از مزارع تحقیقاتی آغاز و هم زمان عملیات جداسازی کلاله قرمز رنگ خوراکی زعفران، از سوی نیروهای بخش کشاورزی و فضای سبز دانشگاه انجام می‌شود.»



دکتر علی چیتگر اظهار کرد: «به علت خشکسالی‌های پی در پی و آهکی بودن خاک‌های منطقه رودهن، گیاه زعفران با نیازآبی حداقل یک نوبت درسال مقاوم به خشکی و خاکهای آهکی و اقلیم سرد وخشک جایگزین خوبی برای انواع گیاهان پائیز و بهاره است به طوری که با یک نوبت آبیاری در سال و تحمل دما تا منفی 10 درجه سانتیگراد قادر به محصول دهی است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب