به منظور کاهش تولید CO۲؛
تولید «عسل ارگانیک» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
به همت گروه برنامهریزی و اقتصاد دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، برای نخستین بار تولید عسل مرغوب و ارگانیک در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی این واحد انجام شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مسئول آزمایشگاه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی واحد بروجرد در این باره گفت: «با پرورش 50 واحد کندوی عسل با تلاش دکتر جعفری به عنوان مجری طرح در سال اول با حداقل هزینه در راستای سیاستگذاری کلی اقتصاد مقاومتی و بدون استفاده از سموم شیمیایی و بصورت ارگانیک 250 کیلوگرم عسل با کیفیت بالا برای استفاده پرسنل واحد و با قیمت مناسب تولید شد.»
شهرام رضایی افزود: «با حمایت مسئولان این واحد دانشگاهی قرار است بزودی در مجموعه کشت و صنعت دانشگاه اقدام به تولید و پرورش دو هزار قطعه مرغ گوشتی ارگانیک و سبز شود و در سالهای بعد توسعه یابد که اکنون در مرحله نصب تجهیزات است.»
انتهای پیام/