دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

راز ساندویچ‌های ارزان فاش شد

رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با بیان اینکه تمامی مواد غذایی مورد استفاده در اغذیه فروشی‌ها دائما توسط بازرسان و ماموران بهداشت بررسی می‌شود، گفت: علت پایین بودن قیمت غذای برخی واحدهای اغذیه فروشی، خرید سوسیس و کالباس تولیدی شهرستان‌هاست که از تولیدات تهران ارزان‌تر است.
کد خبر : 12222

اسدالله احمدی شهریور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا و در پاسخ به این پرسش که چرا برخی اغذیه فروشی‌ها، با قیمت‌های بسیار پایین و غیر معمول فست فود می‌فروشند، گفت: برخی اغذیه‌فروشان برای پایین آوردن نرخ غذا، مواد اولیه خوراکی را از کارخانجات شهرستانها تهیه می‌کنند، چون کالای آنها به نسبت واحدهای تولیدی تهران ارزان‌تر است.


وی افزود: بر خلاف برخی اظهارنظرها که گفته می‌شود غذای ارزان به دلیل مصرف سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته است، باید بگویم که مواد اولیه ساندویچ فروشان به صورت دائمی بازرسی می‌شود.


احمدی با بیان اینکه قیمت کالباس و سوسیس برحسب میزان گوشت به کار رفته در آن متفاوت است، اظهار‌کرد: بیشتر اغذیه فروشانی که فست فودهای ارزان‌ عرضه می‌کنند، عمدتا از کالباس و سوسیس‌های کمتر از 90 درصد گوشت قرمز استفاده می‌کنند.


وی ادامه داد: من به عنوان رئیس اتحادیه اغذیه‌فروشان به هیچ وجه برخی اظهارات و شبهه‌افکنی‌ها مبنی بر استفاده از کالباس و سوسیس تاریخ گذشته را نمی‌پذیرم و چنانچه چنین اغذیه‌فروشی را سراغ دارید، نشانی آن را به اتحادیه بدهید تا با آن برخورد شود.


مدتی است در برخی نقاط شهر تهران شاهد فعال شدن اغذیه‌فروشی‌هایی هستیم که غذای خود را با نرخ‌های بسیار نازلی عرضه می‌کنند. در مراکز تجمع کارگران فصلی یا دانشجویان مانند میدان انقلاب، چهارراه ولی‌عصر و خیابان جمهوری، از این گونه اغذیه‌فروشی‌های فراوان یافت می‌شود.


صاحبان یکی این اغذیه‌فروشی‌ها راز ارزان‌فروشی خود را استفاده از سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته عنوان کرده‌ بودند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب