مراقب سرکه های تقلبی در ترشیجات باشید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، سید مهدی حسینی اصل افزود: ترکیب سبزیها و میوههای مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری ترشیجات و بهرهمند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول بوده است.
وی ادامه داد: امروزه افراد نه تنها به دلیل نگهداری از مواد غذایی، بلکه به دلیل لذت بردن از طعم انواع ترشی، اقدام به ترشی گذاشتن میکنند.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: از آنجا که در تهیه ترشی از میوهها و سبزیجات مختلف استفاده میشود و میوهها و سبزیجات حاوی فیبر هستند بهترین راه برای بهرهمندی از خواص سبزیجات، مصرف سبزیجات به صورت تازه است.
حسینی اصل تصریح کرد: با توجه به تقلباتی که ممکن است در سرکه و سایر مواد مصرفی در ترشیجات صورت گیرد توصیه میشود ترشیجاتی را مصرف کنید که دارای مجوزهای بهداشتی تولید و واردات از سازمان غذا و دارو بوده و تحت نظارت و کنترل مسئولان کنترل کیفی مورد تایید این سازمان تولید میشوند.
وی گفت: رعایت برچسب گذاری توسط واحدهای تولیدکننده و درج نام، آدرس، شماره پروانه ساخت و آرم سازمان غذا و دارو بر روی برچسب محصول الزامی است.
کارشناس نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در هنگام خرید تمامی محصولات غذایی از جمله ترشیجات به برچسب نشانگر رنگی تغذیهای درج شده بر روی برچسب محصول توجه کنید.
حسینی اصل گفت: توصیه میشود ترشیجات را در ظروف شیشهای نگهداری کنند و از نگهداری ترشی در ظروف فلزی به خصوص آلومینیوم خودداری شود.
انتهای پیام/