دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره آمریکایی به «آتلان» رسید

فیلم مستند بلند «آتلان» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی معین کریم‌الدینی، موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره بین‌المللی Rural Route نیویورک آمریکا شد.
کد خبر : 106868

به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی Rural Route طی روزهای 8 تا 10 مردادماه 1395 در شهر نیویورک آمریکا برگزار ‌شد و فیلم مستند «آتلان» ساخته معین کریم‌الدینی در رقابت با 20 اثر مستند مطرح جهان با موضوعات روستایی، جایزه بهترین فیلم مستند این جشنواره را بدست آورد.


آثار منتخب این جشنواره طی 3 روز در موزه تصاویر متحرک نیویورک به نمایش درآمدند.


فیلم‌های «بازیافت» ساخته آریانا گریستین و «بره» به کارگردانی یارد زِلکه هم به ترتیب به عنوان بهترین فیلم تجربی و بهترین روایت معرفی شدند.


دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی Rural Route نیویورک آمریکا، ترکیبی از بهترین فیلم‌های مستند سینمایی جدید، آثار کلاسیک و فیلم‌های کوتاه سطح اول جهان را به نمایش درآورد.


گفتنی است که مستند «آتلان» درباره‌ی یک مربی پرورش اسب به نام علی گوک‌نژاد و ایلحان است؛ اسبی که قرارست مقام‌های زیادی نصیب خانواده‌ آنها کند. علی قصد دارد با پولی که از جوایز ایلحان بدست می‌آورد ازدواج کند، اما در مسابقه‌ کورس همه‌چیز بر وفق مراد او پیش نمی‌رود! ایلحان در شرایط پیش‌بینی نشده‌ای قرار می‌گیرد و علی برای قهرمانی اسبش می‌جنگد...


فیلم مستند «آتلان» از موفق‌ترین آثار مستند سینمای ایران طی یکسال و نیم اخیر بوده و سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند جشنواره فجر، چهار جایزه از جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، پنج جایزه از جشن مستند خانه سینما و... را بدست آورده است. این فیلم در جشنواره‌های ایدفا (هلند)، زوریخ (سوئیس)، «سباستوپل»، «تیبورون»، «ماموت‌لیک» (آمریکا) و بخش ویژه «داک‌کورنر» جشنواره کن به نمایش درآمده و نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم مستند بلند از نهمین دوره جوایز سینمایی «آسیا- پاسیفیک» استرالیا و هفدهمین دوره جایزه مستند شبکه TRT ترکیه هم بوده است.


عوامل ساخت این فیلم که در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تهیه شده است، عبارتند از: نویسنده، کارگردان، تدوین‌گر و تهیه‌کننده: معین کریم‌الدینی، پژوهشگر: فاطمه سرافراز، مدیر تصویر‌برداری: سامان لطفیان، صدابردار: طاهر پیشوایی، طراحی و ترکیب صدا: مهرداد جلوخانی، موسیقی: آریا عظیمی‌نژاد


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب