خودش درباره حضورش در یک ون اغذیه فروشی میگوید: «من ۶ ماه قبل به لسآنجلس آمدم و در این مدت فهمیدم که ونهای زیادی درشهر هستند که غذاهای آسیایی و مکزیکی میفروشند، همین موضوع دلیلی شد تا با خودم فکر کنم که چرا من دست به کار نشوم و یک ون با پاستای تازه ایتالیایی راه نیندازم؟ آنهم غذایی که همه آدمها در سراسر دنیا آن را دوست دارند!»
با همین تفکرات بود که امانوئل ون خودش را خرید و آن را با حال و هوای ایتالیایی رنگآمیزی کرد، اسمش را هم گذاشت، «شاهزاده ونیز»، عنوانی که از طرف دولت ایتالیا به رسمیت شناخته نمیشود.
امانوئل میگوید که از دیدن اینهمه ون غذایی در کالیفرنیا بسیار هیجان زده است، اما از اینکه در هیچ کدام از آنها نتوانسته غذای ایتالیایی پیدا کند، ناراحت است و حالا خودش ون ایتالیایی را مدیریت میکند، میرکو پادرنو آشپز اوست و این دو با هم در اطراف لوسآنجلس میگردند و ظرفهایی پر از فتوچینی با میگو یا لینگوئینی با ترافل را تنها با ۱۵ دلار ارائه میدهند.
امانوئل فیلیبرتو در ژنو به دنیا آمده و برای اولین در سال ۲۰۰۲ به ایتالیا سفر کرده است، آنهم زمانی که با تغییر قانون اساسی اجازه حضور افراد خانواده سلطنتی در خاک ایتالیا امکان پذیر شده بود.
این روزها «شاهزاده ونیز» تبدیل به یک پدیده شده و امانوئل توضیح میدهد: «امریکایی به اینکه نهارشان را در پارک و خیلی سریع بخورند، علاقهمند هستند ، در کنار اینها من به آنها غذای با کیفیت تحویل میدهم. گذشته از اینها در کدام قسمت امریکا شما میتوانید بگویید غذایتان را شاهزاده ایتالیایی سرو کرده است؟»