تولید ارگانیک کشک زرد سیستانی؛ ساخت ادویهای که 24 نوع ادویه در دل خود دارد
مهدیه فاضلی شهرکی مدیرعامل شرکت فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل که با محصول کشک زرد سیستانی و انواع ادویه در ششمین رویداد ملی عصر امید با عنوان غذا و فراسودمندها در دانشگاه آزاد ارومیه حضور داشت در گفتوگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: در حوزه صنایع غذایی و غذاهای فراسودمند فعالیت میکنیم، غذاهایی که تراریخته نیستند و برای انسان ضرری ندارند.
وی با بیان اینکه در تولید انواع ادویه مفید از بلغور گندم، آب پیاز، تخم گشنیز، زیره سبز، زیره سیاه و... فعال هستیم، گفت: با توجه به تخصصی که در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داریم با درنظرگرفتن خواص دارو و مزاجهای گرم و سرد و سازگار با طبع افراد، ادویهای تولید کردهایم که از 24 نوع ادویه تشکیل شده است.
مدیرعامل شرکت فناور از کشک زرد سیستانی به عنوان غذای محلی و سوغات خاص در سیستان نام برد و بیان کرد: در تولید این محصول ارگانیک که در شرکت انجام میشود از دوغ، بلغور گندم، سیر، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز و چند مورد دیگر استفاده و غذایی کامل، نشاط آور، ضد سرطان و تقویت کننده سیستم بدن تهیه میکنیم و برای کسانی که دارای ضعف بدنی هستند هم خیلی مفید است.
فاضلی هدف شرکت متبوع خود را تهیه و تولید غذایی سالم، خوب و ارگانیک برای تحویل به مشتریان داخل و خارج کشور عنوان و اظهار کرد: تلاش میکنیم که محصول تولیدی از بهترین مواد تهیه شود و در معرفی غذاهای سنتی، سوغات محلی و شناساندن آنها به تمام نقاط داخل و خارج کشور کوشا باشیم، چنانکه محصولات را در همین جشنوارهها و نمایشگاهها معرفی میکنیم.
به گزارش آنا، ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمندها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانشبنیان خود را در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع غذایی، امنیت غذایی و ... به نمایش گذاشتند.
انتهای پیام/