شکر سرخ بهتر از شکر سفید است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نسترن محمدی در ارتباط با فراوردههای غذای و آشامیدنی با منشاء گیاهی اظهار کرد: شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینیپزی و به ویژه پخت انواع کیک به ویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد.
وی ادامه داد: ضوابط این ماده به شماره 12772 در سازمان غذا و دارو قابل استناد بوده و برحسب کیفیت، مزه و بوی آن در ترکیبات شیر، خامه شیرینی و مخلوط های انواع کیک و بستنی به کار میرود.
این مقام مسئول گفت: استفاده از این شکر قهوهای رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقهای 300- 400 ساله دارد و با آنکه تولید و مصرف شکر سفید رواج داشته است به عنوان درمانگر برخی بیماریها کاربرد داشته است.
محمدی، عنوان کرد: با پیشرفت و توسعه صنعت قند و آشنایی مردم با پروسه تولید محصولات قندی از عصاره نیشکر و چغندر قند مشخص شد این ماده ناخالص که با طیفی از رنگهای تیره از زرد کهربایی تا قهوهای نسبتاً تیره دیده میشود نه تنها اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکرو ارگانیزمهای مضر در آن، غیرقابل مصرف بوده و لزوما نیازمند تصفیه است.
رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراوردههای غذای و آشامیدنی با منشاء گیاهی در ادامه افزود: دانشمندان و قندسازان ماهر با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس طبیعی توانستند به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که همان شکر قهوهای یا شکر سرخ است.
وی گفت: باوجود اینکه مقدار شیرینی مطبوع شکر مذکور نسبت به شکر سفید از ساکاروز و کالری کمتری برخوردار است ولی طعم و بوی آن در لذیذ شدن این فرآوردهها تاثیر بیشتری دارد.
محمدی تاکید کرد: توربینادو، باربادوس یا ماسکووادو و دمرارا برخی دیگر از انواع قابل مصرف شکرهای قهوهای هستند که با خواص متفاوت تولید شده و در شیرینی و کیک پزیها مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام/