دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 تير 1395 - 15:45
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی عنوان کرد

شرایط واردات برنج به کشور/ برچسب‌گذاری محصولات تولید داخل

کارشناس اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در خصوص واردات برنج علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال 93 مشمول ثبت منبع نیز شده است.
کد خبر : 99177

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سامان غذا و دارو، مینو حاجیان، کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در خصوص برنامه ارتقاء ایمنی و سلامت محصول برنج اظهار کرد: طرح ارتقا ایمنی و سلامت محصول برنج در آبان ماه سال 92 در دو سطح واردات و تولید داخل در سازمان غذا و دارو مصوب و به صورت کشوری ابلاغ شده است.


وی اضافه کرد: در بخش تولید داخل، واحدهای بسته بندی برنج طی یک برنامه زمان بندی مشخص ملزم به اخذ پروانه بهداشتی ساخت یا شناسه نظارت کارگاهی شده‌اند و باید ضمن ایجاد شرایط بهداشتی، الزامات برچسب گذاری را مطابق ضوابط سازمان غذا و دارو به منظور ایجاد امکان ردیابی در سطح عرضه بر روی بسته بندی رعایت کنند.


حاجیان ادامه داد: در خصوص واردات نیز علاوه بر بازرسی و آزمون بر روی هر محموله برنج وارداتی در زمان ورود به کشور، این محصول از ابتدای سال 93 مشمول ثبت منبع شدند و فقط برای محموله‌هایی مجوز ورود صادر می‌شود که محصول خود را از مزارعی در کشور مبدأ تامین کنند که واحد بسته بندی کننده آن‌ها قابل ردیابی بوده و در واحدهای فرآوری و بسته بندی مناسب از نظر بهداشتی بسته‌بندی شوند.


کارشناس ارشد اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: با انجام ثبت منبع و محصول و اجرای طرح ردیابی برنج از کشور مبدأ، محموله‌های فاقد برچسب گذاری مناسب شامل عدم درج شماره پروانه بهداشتی ورود، نوع برنج، سری ساخت، تاریخ تولید و انقضاء، نام و آدرس شرکت وارد کننده، اجازه ورود به کشور را ندارند.


حاجیان افزود: پروانه بهداشتی ورود به منظور شناسایی در سطح عرضه بوده تا بتوان در مورد عدم انطباق، رهگیری و از سطح عرضه جمع آوری و قابل پیگیری باشند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب