راههای جلوگیری از گرمازدگی در ماه رمضان
دکتر احمدرضا درستی با توجه به افزایش دمای هوا طی چند روز اخیر درباره شرایط روزهداری به خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: با توجه به افزایش دمای هوا طی چند روز اخیر به افراد توصیه میشود در وعده افطار کمی آب لیموی تازه را در یک لیوان آب مخلوط کنند و مقداری دانه از قبیل تخم شربتی، خاک شیر و قدومه و مقدار اندکی شکر به آن اضافه کنند و بنوشند تا بدن به دلیل افزایش دما دچار کم آبی و گرمازدگی نشود.
مدیر گروه تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اما به افرادی که دچار چاقی و اضافه وزن هستند توصیه میشود این شربت را بدون شکر استفاده کنند.
وی با بیان اینکه مصرف آب میوه در کاهش احساس تشنگی تاثیر ندارد، عنوان کرد: میوهها دارای مقدار فراوانی فیبر هستند به همین دلیل مصرف میوه به مقدار فراوان میتواند از احساس تشنگی در ساعات روزهداری بکاهد.
درستی در ادامه تصریح کرد: وقتی افراد اقدام به تهیه آبمیوه طبیعی میکنند فیبر موجود در میوه از بین میرود و افراد تنها قند موجود در آن را مصرف میکنند که این امر موجب چاقی و اضافه وزن در افراد میشود.
این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: افزایش دمای هوا احتمال گرمازدگی و علائمی مانند ضعف و بیحالی را افزایش میدهد که احتمال بروز این علائم در ماه رمضان به دلیل روزهداری افزایش مییابد به همین دلیل به افراد تاکید میشود مصرف آب را از افطار تا سحر فراموش نکنند.
انتهای پیام/