۲۵/ خرداد /۱۴۰۴
عبدالحسینی در گفت‌و‌گو با آنا

«اعتراف‌ها و دروغ‌ها» آینه‌ تمام نمای جامعه است

«اعتراف‌ها و دروغ‌ها» آینه‌ تمام نمای جامعه است
حمید عبدالحسینی نویسنده و کارگردان تئاتر و سینما در تازه‌ترین تجربه‌ نمایشی خود این بار به سراغ یک اثر با درونمایه اجتماعی رفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری انا،«اعتراف‌ها و دروغ‌ها» عنوان این نمایش است که با قلم مهدی میرباقری این شب‌ها در تماشاخانه سیمرغ بنیاد بیدل دهلوی به روی صحنه است.

عبدالحسینی علت انتخاب این متن را چنین بیان کرد: چندین سال پیش به صورت خوانش، نسخه‌ دیگری ازاین اثر را اجرا کرده بودم و این آدم‌ها و موقعیتشان در جامعه همواره جز دغدغه هایم بود به ویژه اینکه سبک کار و شیوه‌ی مونولوگ نیز یکی از جذاب‌ترین گونه‌ها برایم هست و همواره مترصد این فرصت بودم تا در برهه‌ای این نمایشنامه را مجدد ولی این بار در قالب صحنه اجرا کنم و با تعامل با نویسنده خوب کار جناب مهدی میرباقری این امر محقق شد.

کارگردان اعتراف‌ها و دروغ‌ها در ادامه به سبک و فرم اجرایی این نمایش پرداخت و گفت: در این نمایش از تلفیق فیلم و اجرای زنده بهره گرفته شده است به نحوی که بخشی از موقعیت‌ها به شکل فیلم و یا نریشن‌های حاوی تصویر روایت می‌گردد و علت آن انعکاس حقیقت در برابر واقعیت‌هایی ست که هر یک از شخصیت‌ها خود بازگو کننده‌ی آنند به نحوی که مرز بین دروغ و صداقت برای مخاطبین به یک قضاوت منجرمی گردد.

کارگردان نمایش‌های زادروز زار و ۴ گانه‌ بی ربط میزان استقبال مخاطبین از تازه‌ترین اجرایش را مثبت ارزیابی کرد و توضیح داد: اعتراف‌ها و دروغ‌ها نمایش تلخی ست، اما مخاطب با آن همراه شده است و از جنبه‌های آگاهی بخشی آن تاثیر می‌پذیرد و این حاصل نمی‌شدجز به مدد همراهی گروهی همدل و یکرنگ.

عبدالحسینی پروسه‌ آماده سازی بازیگران نمایش اش را بسیار پرفشار وسخت دانست و خاطرنشان ساخت: بازیگران این نمایش به حق از هیچ تلاشی برای رسیدن به نقش‌هایشان دریغ نکردند و چه در بعد میدانی و تحقیقی و چه در زمینه اجرایی و تمرینی به خوبی با کار همراه بودند تا توانستند به ایفای نقش به شکل تاثیر گذاری دست یابندو ازنظر روحی و روانی نیز خود را آماده و مهیا سازند.

عبدالحسینی در پایان به تشریح شرایط سخت تولید تئاتر به ویژه گروه‌های مستقل پرداخت و بیان نمود: متاسفانه جریان تئاتر در بخش مستقل و گروه‌های این چنین علی رغم اجرای آثاری بعضاً با کیفیت و خلاقانه، آن گونه که شایسته است مورد توجه نیست و رسانه‌ها و فضا‌های تبلیغی نیز ترجیح میدهند به آثاری با بازیگران و عوامل مطرح‌تر و سالن هوایی پرطمطراق بپردازند و این یکی از آفت‌های تئاتر امروز ماست که باعث می‌شود گروه‌های جوان و جویای نام با نوعی سرخوردگی روبه رو شوند و حتی مسیر کاری خودرا تغییر دهند و یا رها سازند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب