۲۴/ خرداد /۱۴۰۴

تاکید معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بر تداوم طرح تعالی منش استادی

تاکید معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم بر تداوم طرح تعالی منش استادی
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با تاکید بر ضرورت تداوم طرح تعالی منش استادی گفت: باید تلاش شود در دوره‌های آتی، دامنه فراگیری آن گسترده‌تر شده و با حضور اعضای هیئت علمی بیشتری برگزار شود.

به گزارش آنا، وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علومدر جلسه ارائه گزارش برگزاری دومین دوره طرح تعالی منش استادی (مهارت‌های ناب شاگردپروری) اعضای هیئت علمی دانشگاه را ظرفیتی بزرگ و ارزشمند دانست که باید نماد فرهیختگی باشند.

وی تأکید کرد این طرح می‌تواند مسیر مؤثری در این جهت فراهم کند و باید تلاش شود در دوره‌های آتی دامنه فراگیری آن را گسترده‌تر کرده و بتوانیم اساتید بیشتری را در این طرح دعوت کنیم.

شالچی همچنین تداوم این طرح را ضروری دانست و از دست‌اندکاران آن خواست راهکار‌های مناسبی برای این مقصود و رفع چالش‌های موجود ارائه کنند.

در این جلسه محمدمهدی ذوالفقارزاده، رئیس شورای علمی و مدیر دوره، گزارش مفصلی از آغاز راه منش تا اجرای دوره در مشهد مقدس ارائه کرد.

بر اساس این گزارش، طرح تعالی منش استادی از حدود سه سال پیش با بررسی تجارب موفق داخلی و نیز مطالعه تجارب دانشگاه‌ها در سطوح بین المللی، همچنین با توجه به اسناد بالادستی و نتایج جلسات هم‌اندیشی با استادان و نخبگان دانشگاهی، و پس از طی مراحل مطالعاتی چندجانبه و با نظر به شایستگی‌های اعضای هیئت علمی، تدوین شده است. داشتن مخاطب خاص بدون ارتباط اداری سلسله مراتبی، فعالیت فرهنگی تربیتی زودبازده با اثر ماندگار و بلندمدت و شبکه‌سازی مؤثر میان اساتید، از ویژگی‌های بارز این طرح است.

وی خاطرنشان کرد طبق نظرسنجی صورت گرفته، میزان رضایت از این دوره از نگاه شرکت‌کنندگان، بالای ۹۶ درصد بوده و اساتید نواستخدام استقبال بالایی از کلاس‌ها و کارگاه‎های برگزارشده داشتنه‌اند.

در طرح تعالی منش استادی در کنار کلاس‌ها و کارگاه‌های اخلاق حرفه‌ای، فنون و شیوه‌های تدریس، بینش سنجش و فناوری‌های دیجیتال در یادگیری، پنل‌ها و جلساتی به منظور انتقال تجربه ارتباط با صنعت و جامعه و بررسی آیین‌نامه ارتقاء و ترفیع برگزارشد. همچنین این دوره شامل آیین‌هایی مثل آیین عهد و آیین پرچم و برنامه‌های جانبی همچون ضیافت دانایی و توانایی با حضور اساتید پیشکسوت بوده است.

دوره مذکور بهمن سال ۱۴۰۳ با حضور ۱۸۰ نفر از اساتید نواستخدام دانشگاه‌های سراسر کشور، در مشهد مقدس و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، برگزارشد.

در پایان جلسه، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر با اهدای لوح یادبود از مدیر دوره و سایر اعضای تیم علمی، هنری و اجرایی قدردانی کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب