برگزاری جشنواره غذاهای سنتی رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناوه
یک دوره جشنواره غذاهای سنتی به مناسبت ماه مبارک رمضان، همزمان با مراسم افطار در واحد بندر گناوه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در حاشیه ضیافت افطاری که رئیس و معاونان دانشگاه آزاد گناوه و جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان در آن حضور داشتند، در اقدامی نمادین و با هدف ترویج سنتهای زیبای بومی، محلی و مذهبی جشنواره غذاهای سنتی رمضان با شرکت کارکنان و دانشجویان در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این جشنواره و رقابت که در دو بخش غذاهای سنتی تهیه شده از سوی کارکنان و دانشجویان و بهصورت جداگانه ترتیب یافته بود، در بخش دانشجویان فاطمه موسوی و در بخش خانوادههای کارکنان عصمت گاوداری توانستند پس از جلب نظر داوران مقام نخست را به دست آورند.
در پایان به همه نفرات اول تا سوم از هر دو گروه جوایزی اهدا شد.
انتهای پیام/
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: