جلوه‌های خودباوری و پیشرفت؛

تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی

تولید مایع ضد کف ایرانی با کاربرد در صنایع لبنی
فناوران یک شرکت دانش‌بنیان پس از ۱۰ سال پژوهش موفق شدند ضدف کف یا آنتی فوم را بومی‌سازی کنند.

به گزارش خبرنگار آنا، فناوران، محققان، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سال گذشته در واحد‌های مختلف دانشگاهی با علم و عمل به شعار (ما می‌توانیم) و با امید، خودباوری و حرکت، دستاورد‌ها و موفقیت‌های زیادی را عرصه‌های گوناگون رقم زدند که در سلسله گزارش‌هایی به آنها خواهیم پرداخت.

فناوران شرکت دانش‌بنیان مشتقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد شهرضا پس از ۱۰ سال پژوهش موفق شدند ضدف کف یا آنتی فوم را بومی‌سازی کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان دی 1403 اعلام کرد که ضدکف یا آنتی فوم مایعی است که منجر به کیفی شدن تولید پنیر می‌شود.

مهروسادات میرمحمدی قابلیت کاربرد این فناوری را در صنایع لبنی و پنیر سازی دانست و افزود: زمانی که دانمارک واردات ضد کف به ایران را تحریم کرد با تلاش شانه روزی موفق شدیم این محصول پرکاربرد و مهم‌در صنایع لبنی را بومی‌سازی کنیم.

وی گفت: کشور‌هایی مانند دانمارک، انگلیس و چین فناوری محصول ضدکف با کاربرد در صنایع پنیر سازی را در اختیار دارند. محصول ایرانی با یک سوم هزینه محصول اروپایی با همان کیفیت تولید می‌شود.

فناوران این شرکت با هدف ارتباط بین صنعت و دانشگاه فعالیت‌های علمی خود را در دل دانشگاه پایه‌گذاری کرده‌اند.

شرکت‌های دانش بنیان مستقر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا با نیازسنجی صنعت اقدام به تولید محصول می‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا