۱۰/ فروردين /۱۴۰۴
13:11 07 / 01 /1404

۲ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد استادان برتر صنایع غذایی کشور شدند

2 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد استادان برتر صنایع غذایی کشور شدند
۲ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی موفق به دریافت کسب امتیاز در مرحله نهایی به عنوان نخستین و دومین استاد برتر صنایع غذایی کشور شدند.

به گزارش خبرنگار آنا، براساس گزارش fscip بزرگ‌ترین مرجع صنایع غذایی ایران در دوره نظرسنجی سالانه انتخاب استادان برتر صنایع غذایی که کمیته علمی برگزاری ازهر دانشگاه کشور استادان منتخب را برای رأی‌گیری انتخاب کرده بودند، پس از سه مرحله نظرسنجی انجام شده، محمد احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی در استان مازندران و امیرحسین الهامی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار در خراسان رضوی در نظرسنجی سال ۱۴۰۳موفق به دریافت کسب امتیاز در مرحله نهایی به عنوان نخستین و دومین استاد برتر صنایع غذایی کشور شدند.

2 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد استاد برتر صنایع غذایی کشور شدند

بر اساس این گزارش، محمدعلی رضوی عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد هم رتبه سوم این نظرسنجی را کسب کرد.

انتهای پیام/

گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر