معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست:
مسافران برای پخت غذا به جای شاخه درختان از اجاقهای خوراکپزی استفاده کنند
معاون محیط زیست طبیعی سازمان محیط زیست از علاقهمندان به طبیعت خواست تا هنگام مراجعه به تفرجگاهها و استفاده از مواهب الهی، از تخریب محیط زیست جلوگیری کرده و برای پختن غذا به جای شاخه درختان از اجاقهای خوراکپزی استفاده کنند.
به گزارش گروه اجتماعی آنا، احمدعلی کیخا از علاقهمندان به طبیعت خواست تا هنگام مراجعه به تفرجگاهها و استفاده از مواهب الهی، از تخریب محیط زیست جلوگیری کنند.
وی افزود: به مسافران نوروزی توصیه میکنم از افروختن آتش در محیط زیست جلوگیری کنند و برای پخت غذا به جای شاخه درختان از اجاقهای خوراکپزی استفاده کنند.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست ادامه داد: از افرادی که به تفرجگاهها میروند درخواست میکنیم زبالههای خود را در کیسههای مخصوص زباله قرار دهند تا محیط زیست آلوده نشود.
وی افزود: همچنین از شکار و صید حیات وحش بپرهیزند و با پاکیزه نگه داشتن رودخانهها و نهرهای طبیعی، به محیط زیست آسیب نرسانند.
انتهای پیام/