۱۴/ فروردين /۱۴۰۴
محسنی بندپی:

برگزاری ۱۴۰۰ رویداد گردشگری، نقطه عطفی در سال جاری بود

برگزاری ۱۴۰۰ رویداد گردشگری، نقطه عطفی در سال جاری بود
انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور در نشست شورای معاونان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ، بر لزوم توسعه گردشگری داخلی و خارجی در سال آینده تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری آنا، نشست شورای معاونان، مشاوران، مدیران‌کل ستادی و مدیران‌عامل دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در آخرین جلسه شورای معاونان در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.

این جلسه به‌منظور ارائه گزارش عملکرد و بررسی برنامه‌ها و دستاورد‌های معاونت‌ها و دستگاه‌های تابعه وزارتخانه در سال جاری و بررسی اهداف سال آینده برگزار شد.

توسعه گردشگری داخلی و خارجی در سال آینده

انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور، در این جلسه به دستاورد‌های معاونت گردشگری در سال جاری اشاره کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، برپایی ۱۴۰۰ رویداد گردشگری داخلی و بین‌المللی با رشد ۴۰ درصدی و ثبت سه رویداد گردشگری مهم در کشور از جمله اقدامات شاخص این معاونت بود.

بندپی همچنین به برنامه‌های معاونت گردشگری برای سال آینده پرداخت و تصریح کرد: از جمله اولویت‌های سال آینده توسعه محصولات گردشگری، تقویت گردشگری خوراک، روستایی، آبی، کشاورزی و شهری است. علاوه بر این، ما قصد داریم با شناسایی نقاط ضعف و قوت، برنامه‌ریزی دقیق برای توسعه گردشگری داخلی و خارجی انجام دهیم.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

ارتقای نظارت و صدور پروانه‌های گردشگری

پرهام جانفشان، سرپرست اداره‌کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری، نیز به ثبت ۲۶۸ شکایت از آژانس‌ها در سال جاری اشاره کرد و افزود: امسال همچنین ۷۱۳ پروانه نهایی صادر شده و تخفیفات حامل‌های انرژی و بازنگری در آیین‌نامه‌های دفاتر گردشگری نیز به مرحله اجرا رسید.

جانفشان افزود: در سال آینده تمرکز ما بر ارتقای کیفیت نظارت است و ضوابط سامانه گردشگری سلامت که بعد از نوروز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت، از دیگر اقدامات برنامه‌ریزی شده است.

توانمندسازی فعالان گردشگری و توسعه آموزش‌های الکترونیکی

ابوطالب قاسمی، مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری، به اقدامات انجام شده در حوزه آموزش و توانمندسازی فعالان گردشگری اشاره کرد و گفت: در سال گذشته، طرح توانمندسازی فعالان گردشگری فعال شد و ۱۵ هزار نفر از آن بهره‌مند شدند. همچنین ۲۵۰۰ نفر در نمایشگاه گردشگری آموزش دیدند و در سال آینده نیز برنامه‌هایی همچون اعزام مدرسان به کشور‌های منطقه برای مقابله با ایران‌هراسی و تولید محتوای مناسب برای حوزه‌های مختلف در دستور کار قرار دارد.

رشد ۱۷ درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور

در ادامه، مسلم شجاعی، مدیرکل دفتر بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی، به رشد ۱۷ درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور اشاره کرد و گفت: در ۱۱ ماه گذشته، حدود ۶.۹ میلیون گردشگر وارد کشور شدند. حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی مانند فیتور و برگزاری ۷ رودشو در کشور‌های مختلف از جمله مهم‌ترین اقدامات این دفتر در سال جاری بود.

شجاعی افزود: حضور ۳۰ اینفلوئنسر مطرح جهانی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران به دنیا و توزیع بیش از ۳۰ هزار اقلام تبلیغاتی از دیگر فعالیت‌های مهم این دفتر در راستای توسعه گردشگری خارجی بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر