ضرورت تقویت کیفیت پژوهش با هدف پیشرفتهای علمی

به گزارش آنا، محمد زمان کبیر، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در سخنانی در مراسم اختتامیه مسابقه الگوریتمیک تریدینگ، بر لزوم ارتقای کیفیت پژوهشهای علمی این دانشگاه تأکید کرد.
وی افزود: اگرچه دانشگاه صنعتی امیرکبیر از نظر تعداد مقالات علمی در سطح قابل قبولی قرار دارد، اما بهبود جنبههای کیفی آن به منظور افزایش استناد در مجلات بینالمللی ضروری است.
کبیر تصریح کرد که در دانشکده ریاضی این دانشگاه، پژوهشگران برجستهای فعالیت دارند و مدیریت دانشگاه به دنبال ارتقا رتبه علمی دانشگاه است. وی همچنین به موفقیتهای پژوهشی اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: در سال جاری، ۲۰ نفر از این اعضا به عنوان پژوهشگران پراستناد جهانی شناخته شدند که نشان از توانمندی و پتانسیل بالای دانشگاه در عرصههای علمی دارد.
معاون پژوهشی این دانشگاه به برگزاری سمینارهای علمی به عنوان یکی از مؤلفههای ارزیابی پژوهشی اشاره کرد و خاطرنشان کرد که این سمینارها نقش مهمی در ارتقای کیفیت پژوهشها دارند. وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مرجع علمی پیشرو در کشور شناخته میشود، تأکید کرد که باید توجه بیشتری به عمق کیفی پژوهشها شود.
کبیر همچنین در راستای ارتباط با صنعت اضافه کرد: قراردادهای صنعتی مناسبی منعقد شده و حجم این قراردادها به حدود ۲۵۰ میلیارد تومان رسیده است. این معاون خاطرنشان کردند که یکی از اهداف اصلی آنها افزایش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پسا دکتری در دانشگاه است، که در حال حاضر ۳۰ نفر دانشجوی پسا دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی درباره جذب اعضای هیأت علمی نیز گفت که نسبت به سال گذشته تعداد بیشتری از اعضای هیأت علمی جذب خواهند شد و گرنتهای اختصاصی به اساتید نیز افزایش یافته است، هرچند که این مبالغ همچنان ناکافی به نظر میرسد.
در پایان، کبیر به تلاشهای دانشگاه برای اخذ مجوز نمایهسازی مجلات در پایگاههای علمی بینالمللی اشاره کرد و بر اهمیت تقویت شهرت علمی دانشگاه تأکید کرد. با جذب اعضای هیأت علمی جوان و برقراری همکاریهای بینالمللی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پی ارتقای کیفیت پژوهشهای علمی خود است.
انتهای پیام/