۲۴/ فروردين /۱۴۰۴

راه‌اندازی موزه مشاهیر و پیشکسوتان تعلیم و تربیت

راه‌اندازی موزه مشاهیر و پیشکسوتان تعلیم و تربیت
موسس یک مجتمع آموزشی، از تأسیس موزه‌ای به عنوان پایگاهی برای حفظ هویت فرهنگی، دستاوردهای آموزشی و معرفی مشاهیر و پیشکسوتان تعلیم و تربیت خبر داد.

عبدالله شیرازی، مدیر و موسس یک مجتمع آموزشی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا با اشاره به دستاورد‌های دانش‌آموزان عضو این مجموعه، گفت: دانش‌آموزان ما در آزمون‌های داخلی و بین‌المللی، المپیاد‌ها و کنکور سراسری موفقیت‌های بسیاری کسب کرده‌اند. همچنین در حوزه ورزشی، چه در سطح داخلی و چه بین‌المللی، رتبه‌های درخشانی به دست آورده‌ایم.

وی افزود: یکی از فعالیت‌های برجسته‌ی دانش‌آموزان ما، برگزاری اردو‌های جهادی در مناطق محروم بوده است. آنها با ساخت مدارس، خانه‌های بهداشت، کانال‌های پرورش ماهی، مساجد و حسینیه‌ها، گام‌های مؤثری در توسعه این مناطق برداشته‌اند. این تجربه‌ها نه تنها در زمینه عمرانی، بلکه در کاهش فاصله طبقاتی بین دانش‌آموزان و اهالی روستا‌های محروم نیز بسیار مؤثر بوده است.

شیرازی با بیان اینکه این تجربیات ارزشمند باعث شد تا به فکر تأسیس موزه آموزشی بیفتند، گفت: هدف ما از تأسیس این موزه، حفظ هویت فرهنگی، دستاورد‌های پیشکسوتان و مشاهیر، و نمایش سیر تحول کتاب‌های درسی و نظام آموزشی بود. این موزه در سه محور اصلی از جمله کتاب‌های درسی، مشاهیر و پیشکسوتان، و قوانین و وسایل کمک‌آموزشی فعالیت می‌کند.

وی همچنین از برگزاری مراسم اهدای نشان استاد وحیدی به پیشگامان تعلیم و تربیت خبر داد و گفت: برای بزرگداشت ایشان و معرفی الگو‌های موفق تعلیم و تربیت، مراسم اهدای نشان استاد وحیدی را راه‌اندازی کردیم. این مراسم هر سال در هشتم اسفند، روز استاد وحیدی، برگزار می‌شود و از پیشگامان تعلیم و تربیت تقدیر می‌کند. امسال سومین دوره این مراسم را با حضور بزرگان آموزش و پرورش برگزار کردیم.

انتهای پیام/

گوشتیران
قالیشویی ادیب
ارسال نظر