لزوم کنترل دقیق نیترات در فرآورده‌های گوشتی با فناوری‌های نوین آزمایشگاهی

لزوم کنترل دقیق نیترات در فرآورده‌های گوشتی با فناوری‌های نوین آزمایشگاهی
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، با اشاره به خطرات مصرف بی‌رویه فراورده‌های گوشتی حاوی نیترات بر لزوم کنترل دقیق میزان نیترات از طریق فناوری‌های نوین آزمایشگاهی تأکید کرد.

به گزارش آنا، حشمت‌الله رضوی، با تأکید بر لزوم کنترل دقیق میزان نیترات‌ در فرآورده‌های گوشتی، گفت: نیترات‌ها به‌عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر مانند Clostridium botulinum ضروری هستند، اما مصرف بی‌رویه آنها می‌تواند مشکلات جدی به همراه داشته باشد.

وی افزود:برای جلوگیری از پیامد‌های منفی نیترات‌ها، ضروری است مصرف این محصولات کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود. نظارت دقیق بر میزان نیترات‌ها باید با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مستمر انجام شود. این اقدامات نه‌تنها سلامت عمومی را تضمین می‌کند بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و جلب اعتماد مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

 رضوی در پایان تأکید کرد که استفاده از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها می‌تواند نقش مهمی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا