برای کاهش تشنگی شربت خاکشیر و تخم شربتی بنوشید
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران، در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره خواص تخم شربتی و خاکشیر در کاهش احساس تشنگی، اظهار کرد: خاکشیر و تخم شربتی به دلیل اینکه میتوانند چندین برابر ظرفیت خود آب را ذخیره کنند؛ مصرف آن در ایام گرم سال و ماه رمضان توصیه میشود.
وی افزود: نوشیدن شربت این مواد موجب میشود تا آب ذخیره شده به آرامی در بدن تخلیه و فرد کمتر احساس تشنگی و عطش داشته باشد.
دبیر انجمن پیشگیری از چاقی ایران با تاکید براینکه تخم شربتی و خاکشیر فقط باید در آب مخلوط شوند، عنوان کرد: متاسفانه برخی از افراد تخم شربتی را با شربت و خاکشیر را با شکر مخلوط و مصرف میکنند که این مساله نه تنها موجب کاهش خاصیت این مواد میشود بلکه باعث تشدید احساس تشنگی در افراد نیز میشود.
هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: به افراد توصیه میشود برای خوش عطر و طعم شدن خاکشیر و تخم شربتی آن را در عرق بید مشک و نعنا مخلوط کنند.
انتهای پیام/