ساخت مکمل طبیعی کاهنده دردهای مزمن مفصلی به همت پژوهشگر ایرانی

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا، محمد محقق با این توضیح که این فرآورده طبیعی حاصل ۳ ترکیب مختلف برای کاهش درد مفاصل است، در ادامه اظهار کرد که یک ترکیب آن از غشای داخلی پوسته تخممرغ (اگشل ممبران) استحصال میشود که سرشار از هیالورونیک اسید، گلوکزآمین و کلاژن است و خواص ضدالتهاب و ترمیمکنندگی بافت مفاصل را دارد.
این پژوهشگر ایرانی همچنین افزود که در فلکسیبان این فرآورده طبیعی از آووکادو سویا و آنزیم بروملین نیز استفاده شده است که علاوه بر کمک به ترمیم مفاصل و افزایش فضای مفصلی به کاهش التهاب مزمن مفاصل کمک کرده و باعث کاهش سریع درد و التهاب در بیماران و افراد مبتلا به درد مفاصل میشود.
این متخصص نانوبیوتکنولوژی با بیان این نکته افزود که آنزیم بروملین ترکیبی ضد درد و ضد التهاب است که از ساقه آناناس بدست میآید.
محقق این فرآورده طبیعی را خوراکی و نوعی مکمل تغذیهای برشمرد و افزود: با مصرف این محصول بهطور طبیعی بافت مفصل آسیبدیده ترمیم و با کاهش التهاب، درد بیمار نیز کاهش مییابد.
وی با تأکید مجدد بر خاصیت ضد التهابی و تسکینی این فرآورده برای دردهای مزمن مفصلی، آن را جزو داروهای بدون نیاز به نسخه (OTC) دانست و خاطرنشان کرد: این محصول برای بیماران ارتوپدی و روماتولوژی کاربرد بسیار دارد.
این پژوهشگر ایرانی محصول مشابه خارجی را یک محصول کانادایی به نام fast arthritis pain relief دانست و گفت: این محصول ایرانی منحصربهفرد برای نخستین بار توسط پژوهشگران کشور تولید و به بازار دارویی معرفی شد.
محقق، محصول مشابه کانادایی را از پرفروشترین محصولات در کانادا و شمال آمریکا برشمرد و افزود: این فرآورده تولید داخل تاکنون بازخورد خوبی در کمک به کاهش درد و التهاب بیماران مبتلا به انواع مشکلات التهاب مفاصل داشته است و اکنون در بازار دارویی ایران در دسترس بیماران قرار دارد.
انتهای پیام/