برای افطار یک پیاله حلیم بخورید
دکتر خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره مصرف حلیم در وعده افطار، گفت: متاسفانه بسیاری از حلیمها موجود دارای مقدار زیادی شکر و چربی است که مصرف آن میتواند برای سلامت مضر باشد.
وی با بیان اینکه حلیم اصل فقط دارای گوشت و گندم است، افزود: مصرف حلیم به دلیل داشتن پروتئینهای گوشتی و غلات بسیار مفید است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه یادآور شد: به افراد توصیه میشود حلیم را به اندازه یک پیاله مصرف کنند زیرا مصرف بیش از این مقدار مانع مصرف سایر گروههای غذایی میشود.
رحمانی خاطرنشان کرد: مصرف حلیم اصل در نوجوان و افرادی که دچار ضعف بدنی هستند بسیار مفید و کمک کننده است.
وی عنوان کرد: به افراد توصیه میشود به هیچ عنوان در هنگام مصرف حلیم به آن شکر اضافه نکنند زیرا میزان کالری دریافتی را افزایش میدهد که برای سلامتی مفید نیست.
انتهای پیام/