دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

شهر خورشیدی وزارت دفاع با ظرفیت تولید ۲ هزار مگاوات برق

شهر خورشیدی وزارت دفاع با ظرفیت تولید ۲ هزار مگاوات برق
مدیر عامل سازمان توانِ وزارت دفاع گفت: شهر خورشیدی ۲۰۰۰ مگاواتی با هدف تأمین انرژی مورد نیاز کشور و استفاده از انرژی پاک طراحی شده که با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری خارجی در حال اجرا است.
کد خبر : 954267

به گزارش خبرگزاری آنا، افشین نادری شریف مدیر عامل سازمان توانِ وزارت دفاع (صباباتری) در نشست تخصصی توسعه صنعت سبز وزارت دفاع که با حضور معاونین سازمان محیط زیست و مسئولان این وزارتخانه برگزار شد، با اشاره به اهمیت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی و بادی، اظهار داشت: در سطح جهانی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در حال افزایش است و ایران نیز با توجه به ظرفیت‌های عظیم خود در زمینه انرژی خورشیدی، باید گام‌های بزرگ‌تری بردارد.

وی با بیان اینکه حدود ۲ درصد از انرژی مورد نیاز کشور از منابع تجدیدپذیر تأمین می‌شود، افزود: ایران در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا استفاده از انرژی‌های بادی و خورشیدی را در سطح ملی گسترش دهد.

نادری شریف به اقدامات وزارت دفاع در راستای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و ادامه داد: یکی از پروژه‌های مهم وزارت دفاع، راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و بادی در مقیاس کوچک بوده که در مکان‌هایی همچون قم، اصفهان و چناران و سایر شهر‌های کشور اجرا شده و در حال توسعه است.

وی با اشاره به اقدامات سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع (صبا باتری) در ایجاد شهر خورشیدی بیان داشت: شهر خورشیدی ۲۰۰۰ مگاواتی با هدف تأمین انرژی مورد نیاز کشور و استفاده از انرژی پاک طراحی شده که با همکاری بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری خارجی در حال اجرا است و به زودی شاهد آغاز فاز‌های عملیاتی آن خواهیم بود. 

نادری شریف همچنین در مورد اهمیت انتقال فناوری توربین‌های بادی با ظرفیت‌های بالاتر توضیح داد: هدف ما این است که توانایی ساخت توربین‌های بادی با ظرفیت ۵ مگاوات را در کشور ایجاد کنیم لذا برای اولین بار در کشور وزارت دفاع این اقدام را آغاز کرده است.

وی بر لزوم توجه ویژه به ذخیره‌سازی انرژی و افزایش بهره‌وری از پنل‌های خورشیدی تأکید کرد و گفت: باید به ذخیره‌سازی انرژی و توسعه زیرساخت‌های لازم برای استفاده بهینه از منابع تجدیدپذیر توجه کنیم.

مدیر عامل سازمان توانِ وزارت دفاع همچنین از ایجاد آزمایشگاه‌های مرجع برای بررسی کیفیت و عملکرد پنل‌های خورشیدی خبر داد و اظهار داشت: وزارت دفاع با ایجاد چنین آزمایشگاه‌هایی در پی آن است تا از این طریق به بهبود کیفیت و راندمان تولید این انرژی‌ها در کشور کمک کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب