دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

صندلی های خالی طب اورژانس/ برخی متخصصان به کار دیگری مشغول هستند

صندلی های خالی طب اورژانس  برخی متخصصان به کار دیگری مشغول هستند
رئیس انجمن علمی طب اورژانس با اشاره به صندلی‌های خالی دوره دستیاری طب اورژانس، گفت: در حال حاضر کشور به ۳ هزار متخصص طب اورژانس نیاز دارد، اما از ۲ هزار ۵۰۰ متخصص فعلی برخی تمایلی به کار در این‌حوزه ندارند.
کد خبر : 950945

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، نادر توکلی در نشست خبری هفدهمین کنگره طب اورژانس، گفت: اولین بار این کنگره با همکاری کشور فرانسه در سال ۱۳۸۳ برگزار شد و به غیر دوره همه گیری کرونا هر ساله این کنگره برگزار شده است.

وی با بیان اینکه از ویژگی‌های متفاوت طب اورژانس، گروه‌های متنوع مخاطب است، افزود: هر بیمارستان از سه بخش اورژانس، مراقبت‌های ویژه و بستری تشکیل می‌شود که شکل مدیریت هر کدام از آنها نیاز به تخصص ویژه دارد.

رئیس هفدهمین کنگره طب اورژانس با اشاره به حمایت شرکت همراه اول از این رویداد علمی ادامه داد: فرآیند‌های هوش مصنوعی نیاز به سرور‌های پیشرفته ذخیره اطلاعات و خطوط ارتباطی برای دستیابی به آن اطلاعات دارد تا امکان تصمیم‌گیری برای پزشک را فراهم‌کند.

وی گفت: به دلیل اهمیت اورژانس پیش بیمارستانی، کارگاه‌های ویژه‌ای برای تکنسین‌های اورژانس برگزار می‌شود، همچنین به دلیل اینکه متولی بسیار از خدمات درمانی جاده‌ای جمعیت هلال احمر است این‌گروه نیز در کنگره حضور خواهند داشت.

توکلی با اشاره به ثبت نام حدود ۱۴۵۰ نفری برای شرکت در کنگره، ادامه داد: با افزایش ظرفیت ۴۰۰‌نفری امکان ثبت نام‌حضوری در روز اول وجود دارد.

وی یادآور شد: این‌کنگره مدلی از همکاری انجمن علمی، مرکز تحقیقات و دانشگاه است و این شرایط می‌تواند به هم افزایی در رفع چالش‌های طب اورژانس کمک فراوانی بکند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در ادامه خاطرنشان کرد: سختی کار متخصصان طب اورژانس و پرداخت‌های مالی ضعیف و معمولا با تاخیر موجب شده تا پزشکان برای انتخاب رشته طب اورژانس دچار تردید بشوند. به طوریکه در دانشگاه علوم‌پزشکی ایران ظرفیت پذیرش ۳۰ نفر را داریم، اما دستیاران سال اول این رشته تنها ۳ نفر هستند.

وی با بیان اینکه در کشور یک هزار و ۶۶ بیمارستان داریم، اما لزوما همه آنها نیاز به متخصص طب اورژانس ندارند، افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۰۰ متخصص طب اورژانس در کشور داریم، اما همه آنها در حوزه خدمت نمی‌کنند. این در صورتی است که حداقل ۳ هزار متخصص طب اورژانس نیاز داریم.

توکلی یادآور شد: متاسفانه هنوز آیین نامه کلینیک‌های تخصصی طب اورژانس در وزارت بهداشت نهایی و ابلاغ نشده است و این موضوع همچنان از سوی انجن علمی طب اورژانس دنبال می‌شود چرا که معتقدیم موجب می‌شود ظرفیت بیشتری برای کار متخصصان طب اورژانس ایجاد شود و همچنین بار کاری اورژانس بیمارستان‌ها کاهش پیدا کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب