حبوبات را همراه با غلات مصرف کنیم
به گزارش خبرگزاری آنا، زهرا اباصلتی اظهار کرد: حبوبات فاقد کلسترول و دارای فیبر غذایی مناسب برای دستگاه گوارش هستند و نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی دارد.
وی افزود: حبوبات منبع آهن بوده و برای پیشگیری از کم خونی خصوصاً در زنان و کودکان مفید است. وجود مقادیر بالای فیبر غذایی در حبوبات، احتمال بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش میدهد و علاوه بر این باعث ایجاد سیری و کمک به تثبیت قند خون در سطح مطلوب شده و برای افراد دیابتی مناسب است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با توصیه به جایگزین کردن برنج ساده و سفید با مخلوط برنج و حبوبات مانند عدس پلو، ماش پلو و... خاطر نشان کرد: افزودن حبوبات به انواع سالاد، کوکو، کتلت و خورشتها راهکارهایی برای غنی سازی غذای روزانه است.
وی ادامه داد: الیگوساکاریدهای موجود در پوسته حبوبات، باعث نفخ میگردد به همین دلیل بهتر است حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کرده و دوبار آب آن را تعویض کنیم که نفخ حبوبات گرفته شود.
انتهای پیام/