فقط ۱۴۰ نانوایی در کشور سبوسگیری استاندارد دارند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش غذاهای دریایی سلامت و بیماری که امروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد اظهار کرد: وزارت بهداشت اقدامات اصلاحی در راستای سبوسگیری نان آغاز کرده است. متاسفانه فقط ۱۴۰ نانوایی در کشور از آردهایی استفاده میکنند که میزان سبوسگیری کمتری دارند. در کشورمان ایران سبوسگیری از نان بسیار زیاد است که این موضوع به مردم آسیب میرساند.
وی با اشاره به این موضوع که ۲تا ۸ درصد سبوسگیری از گندم یا غلات کامل مناسب است، ادامه داد: در ایران در برخی مواقع تا ۲۴ درصد سبوسگیری داریم و این مسائل به مردم ضرر میرساند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مرگ منتسب به سبوس گیری زیاد جز اولین علت مرگ غذایی در ایران است با عبارتی سبوس گیری اولین عامل مرگ و میر کشور در حوزه مواد غذایی محسوب می شود.
در ادامه این همایش محمد حسن جوانبخت، رئیس کنگره همایش غذایی دریایی ادامه داد: اصلاح سبک تغذیه جز لاینفک اصلاح سبک زندگی است به عبارتی این موضوع در پیشگیری از بیماریهای مزمن واگیر دار بسیار موثر است.
وی افزود: به نظر سیاستگذاران بخش بهداشت ما باید به این موضوع بیشتر بپردازند تا شاهد کاهش بار بیماریهای مزمن واگیردار باشیم.
وی ادامه داد: آموزش تغذیه و ارتقاء سطح سواد این حوزه باید اهتمام بستری انجام گیرد تا از این طریق بتوانم گام ارزشمندی در کاهش بیماریهای مزمن واگیردار برداریم.
رئیس همایش غذایی دریایی، سلامت و بیماری گفت: بار بیماریهای مزمن غیر واگیر دار در حال افزایش است، این بیماریها راهی جز پیشگیری ندارند و تنها راه پیشگیری از آن اصلاح سبک زندگی است.
انتهای پیام/