یک ساعت بعد از افطار «آب» بنوشید
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نسیم باقری نسامی، کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در مورد راههای پیشگیری از تشنگی در ماه رمضان، گفت: مصرف هرگونه نوشیدنی حاوی کافئین به دلیل مدر بودن موجب تشدید تشنگی میشود بنابراین نوشیدن چای پر رنگ،قهوه و نوشابههای گازدار در ماه رمضان مناسب نیست.
وی افزود: مصرف آب به همراه غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارشی و آنزیمهای موثر در هضم غذا بوده بنابراین موجب اختلال در هضم و جذب مواد غذایی، درد شکم و نفخ میشود.
باقری نسامی با بیان اینکه بهترین زمان نوشیدن آب کافی یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر است، عنوان کرد: بهترین روش برای کاهش عطش و رفع تشنگی مصرف سبزیجات و میوههای آبدار و فیبردار است.
کارشناس ارشد تغذیه سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: نوشیدن انواع شربت با درصد شیرینی بالا میزان تشنگی را افزایش میدهد. همچنین مصرف افراطی غذاهای حاوی پروتئین بالا، پرچرب و شور موجب افزایش تشنگی میشود.
انتهای پیام/