حمیدیفر:
سلامت و بهداشت مواد غذایی تأثیر مهمی در میزان هوش دانشآموزان دارد
رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانشآموزان دارد.
به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه حمیدیفر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان بوشهر با حضور در شهرستان تنگستان ضمن بازدید از امکانات و زیرساختهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار در مراسم صبحانه سلامت دانشآموزان مدارس سما این شهرستان شرکت کرد.
معاون تعالی و تحول آموزشی و رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانشآموزان سما واحد دلوار گفت: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانشآموزان دارد، از این رو همکاری مستمر میان اولیا و مربیان مدارس و استفاده از نظر کارشناسان مربوطه در این زمینه بسیار کاربردی است.
انتهای پیام/
حمیدیفر تأکید کرد؛
لزوم ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت با فعالیت فرهنگی هنری دانشآموزان
واکاوی چالشهای حوزه تعلیم و تربیت؛
حمیدیفر: در نسل چهارم دانشگاهها دنبال تمدنسازی هستیم
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: