دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 آبان 1403 - 16:07
حمیدی‌فر:

سلامت و بهداشت مواد غذایی تأثیر مهمی در میزان هوش دانش‌آموزان دارد

سلامت و بهداشت مواد غذایی تأثیر مهمی در میزان هوش دانش‌آموزان دارد
رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانش‌آموزان دارد.
کد خبر : 941397

به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان بوشهر با حضور در شهرستان تنگستان ضمن بازدید از امکانات و زیرساخت‌های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار در مراسم صبحانه سلامت دانش‌آموزان مدارس سما این شهرستان شرکت کرد.

معاون تعالی و تحول آموزشی و رئیس دانشکدگان تعلیم و تربیت دانشگاه آزاد اسلامی در جمع دانش‌آموزان سما واحد دلوار گفت: سلامت و بهداشت موادغذایی تأثیر مهمی در میزان هوش و یادگیری دانش‌آموزان دارد، از این رو همکاری مستمر میان اولیا و مربیان مدارس و استفاده از نظر کارشناسان مربوطه در این زمینه بسیار کاربردی است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب