در جریان بازدید سوده نجفی از میادین میوه و تره بار مطرح شد؛
راهاندازی آزمایشگاه تخصصی سنجش کیفیت محصولات غذایی در سازمان میادین
عضو شورای شهر تهران گفت: از ابتدای این دوره فعالیت مدیریت شهری دغدغه راه اندازی یک آزمایشگاه ویژه برای بررسی کیفیت مواد غذایی وجود داشت که اکنون با کمک جهاد دانشگاهی این طرح در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری آنا، مهدی بختیاریزاده در حاشیه جلسه بازدید سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: طبق بازدیدی که رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران از میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران داشتند، مقرر شد تا بخشی از موانع و مشکلات توسعه زیرساخت های این میدان از طریق مصوبات شورای شهر رفع و حل و فصل شود.
وی در ادامه افزود: در جلسه و بازدید رئیس کمیته سلامت شورای اسلامی شهر تهران گزارشی از عملکرد سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و همچنین میدان مرکزی ارائه شد. در این گزارش از میزان پیشرفت و تحقق اهداف سازمان در این دوره مدیریت شهری محقق شده؛ صحبت شد.
مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ادامه داد: با توجه به تلاش همکاران سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و ارتقای خدمات دهی به شهروندان شاهد بازخورد خوبی از سوی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران نسبت به عملکرد سازمان بودیم.
وی بیان کرد: در جریان بازدید نیز ظرفیت هایی که باید در میدان مرکزی فعال شود، نشان داده شد تا با توسعه زیرساخت های لازم بتوانیم زنجیره تامین مواد غذایی را در میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران به طور کامل ایجاد کنیم.
بختیاری زاده یادآور شد: عضو کمیسیون محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه قول دادند تا برای پیشبرد اهداف سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار موانعی که در پیش رو وجود دارد، با توجه به نگاه مثبت وی به سازمان از طریق شورای شهر پیگیری شود.
وی تاکید کرد: بر همین اساس در رابطه با تحقق و توسعه زنجیره تامین مواد غذایی امیدواریم که بتوانیم بخشی از مواد غذایی مورد نیاز مردم شهر تهران را تامین کرده و برای ایجاد زیرساخت ها تا سازمان بتواند وارد عرصه تولید و ذخیره سازی برخی از مواد غذایی و یا بسته بندی این محصولات ورود اصولی داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در ادامه گفت: اگر تا چند سال قبل کسی در رابطه با ایجاد زنجیره تامین مواد غذایی در میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران صحبت می ورد، موضوع غریب و نا آشنایی بود اما امروزه با توجه به شرایط خاص شهر تهران تقاضا داشتیم تا باب این مساله در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران باز شود و با یک گفتمان درست تصمیم گیران با ضرورت راه اندازی زنجیره تامین آشنا شوند و از طریق مصوبات ضروری زیرساخت های لازم ایجاد شود.
وی با اشاره به تاثیر رویکرد سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار در کاهش هزینه های شهروندان در تامین موادغذایی طبق گزارش بانک مرکزی بیان کرد: با توجه به گزارش بانک مرکزی که به صورت هفتگی از تفاوت قیمت کالاها و حجم عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار و سطح شهر ارائه می شود در سال ۱۴۰۲ میزان تخفیفی که بر روی محصولات قابل عرضه در میادین و بازارهای شهر تهران به شهروندان ارائه شده؛ نزدیک به ۱۰ همت در جیب شهروندان تهرانی ذخیره شده است. به عبارتی این روند قدرت خرید مردم بالا رفته و سفره هایشان رنگین تر شده است.
وی در پایان یادآور شد: در سال ۱۴۰۳ نیز در شش ماهه نخست امسال ۶ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در جیب مردم ذخیره شده است که معادل ۶.۹ همت است و امیدواریم تا پایان سال این رقم به بیش از ۱۵ همت برسد.
راه اندازی آزمایشگاه تخصصی سنجش کیفیت محصولات غذایی در سازمان میادین
سوده نجفی در حاشیه جلسه و بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران که با حضور مهدی بختیاری زاده مدیرعامل و معاونان سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار برگزار شد، گفت: فرصتی فراهم شد تا بازدیدی ازمیدان مرکزی میوه و تره بار و جلسه ای نیز با مدیرعامل و معاونان سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران داشته باشیم.
وی با اشاره به دو وظیفه ذاتی شورای شهر تهران در بررسی عملکرد مدیریت شهری افزود: سیاستگذاری و تعیین خط مشی و نظارت دو وظیفه مهمی است که شورای اسلامی شهر تهران برعهده دارد. بر همین اساس در این جلسه با صحبت هایی که با مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و مدیر میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری تهران داشتیم؛ در جریان مشکلات موجود قرار گرفتیم.
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم برخی از این مشکلات را با مصوبات شورای اسلامی شهر تهران برطرف کنیم. برخی دیگر از مسائل نیز با توجه به اینکه متولی آن در خارج از مدیریت شهری قرار دارد، بتوانیم با رایزنی هایی که انجام می دهیم؛ حل کنیم.
وی با اشاره به اهمیت فعالیت های سازمان مدیریت میادین میوه ودتره بار شهرداری تهران در پایتخت بیان کرد: در حال حاضر در شهر تهران تنها جایی که می تواند محصول باکیفیت و با قیمت ارزان به مردم عرضه کند، میادین میوه و تره بار است.
وی یادآور شد: علاوه بر بحث کاهش قیمت و صرفه اقتصادی که محصولات بازارها و میادین میوه و تره بار شهرداری تهران باید داشته باشد، بالا بودن کیفیت مواد و محصولات غذایی است.رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران تاکید کرد: از ابتدای این دوره فعالیت مدیریت شهری دغدغه راه اندازی یک آزمایشگاه ویژه برای بررسی کیفیت مواد غذایی وجود داشت که اکنون با کمک جهاد دانشگاهی این طرح در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در حال انجام است.
نجفی در ادامه گفت: با توجه به بیماری هایی که در شهر تهران و کل کشور وجود دارد، به دلیل استفاده از مواد تراریخته و نیتراتی است که در برخی از مواد غذایی وجود دارد.
وی افزود: اگر این آزمایشگاه کیفی بتواند قبل از اینکه مواد غذایی به دست مصرف کننده برسد یک آزمایش از این محصولات داشته باشد تا افرادی که به صورت خلاف در حال وارد و عرضه این محصولات هستند، از چرخه تامین مواد غذایی کنار گذاشته شوند؛ بهتر خواهد بود.
وی بیان کرد: موضوع مهم دیگری که در حوزه میادین و بازارهای شهرداری تهران وجود دارد، زنجیره تامین مواد غذایی شهروندان تهرانی است. باید در جریان راه اندازی زنجیره محصولات با کیفیت تری به دست مصرف کنندگان برسد و به لحاظ اقتصادی بهتر است.
سوده نجفی یادآور شد: مساله دیگری که در جریان این بازدید و جلسه مطرح شد، گسترش میدان مرکزی میوه ودتره بار شهرداری تهران بود که امیدوارم به نتایج خوبی برسیم.
انتهای پیام/
سوده نجفی در صحن شورای شهر تهران؛