دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برگزاری نخستین کمیته تغذیه اضطراری در تهران

برگزاری نخستین کمیته تغذیه اضطراری در تهران
نخستین کمیته تغذیه اضطراری با هدف تنظیم سند ملی تغذیه اضطراری، همفکری در خصوص نیازهای تغذیه‌ای در شرایط بحران، دستیابی به بهترین راهکارهای مدیریت و توزیع اقلام غذایی در شرایط بحرانی و تعیین وظایف سازمان‌های متولی برگزار شد.
کد خبر : 940753
به گزارش خبرگزاری آنا، در این نشست که با حضور علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، معاونان و مدیران این سازمان به همراه نمایندگانی از وزارتخانه‌های دفاع، بهداشت، شرکت بازرگانی دولتی ایران، مرکز پژوهش‌های غلات، وزارت اقتصاد، دانشگاه‌های علوم پزشکی و جمعیت هلال احمر به بحث و بررسی در خصوص تغذیه اضطراری پرداختند.
 
بر اساس این گزارش، برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از حداکثر پتانسیل‌ها و امکانات جهت تأمین برنامه‌های تغذیه اضطراری و رسیدن به اطلاعات کاربردی برای مدیریت بهتر این حوزه در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
 
همچنین موضوع تغذیه، به ویژه مسئله نان در شرایط بحران، آموزش مردم درباره تغذیه اضطراری و ارائه طرح «کوله زندگی» برای خانوارها بررسی شد.در ادامه، قانون مدیریت بحران، نقش سازمان هلال احمر در اجرای برنامه تغذیه اضطراری و لزوم استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته در امر تغذیه اضطراری در زمان بحران نیز تشریح شد.
 
علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست برنامه‌های اجرا شده توسط سازمان همچون اسکان اضطراری، تامین آب اضطراری، آموزش‌های مردمی و برگزاری مانورهای مختلف اشاره کرد و برنامه های پیش رو در جهت پیشبرد اهداف سازمان را توضیح داد.
 
صمیم مرادی روزبهانی معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز با اشاره به اهمیت تغذیه اضطراری، بر ضرورت برگزاری جلسات آتی و منظم این کمیته به صورت ماهیانه با هدف تحقق برنامه‌های مدون و جامع در زمینه تغذیه اضطراری تاکید کرد.
 
شاهین مظفری معاون آموزش، بازتوانی و مشارکت اجتماعی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست به ضرورت آموزش و گسترش فرهنگ کار تیمی در شرایط بحران اشاره کرد و پیشنهادهایی برای افزایش آموزش‌های گروه‌های امدادی و استفاده از آنها در مانورهای امدادی ارائه داد.
 

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب