دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام مجوزهای سازمان غذا و دارو را ندارند

فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام مجوزهای سازمان غذا و دارو  را ندارند
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط تأکید کرد.
کد خبر : 940028

به گزارش خبرگزاری آنا؛ حسین رستگار، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو تبا بیان اینکه که نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیر فرآوری‌شده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود، تأکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده، به‌ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

وی همچنین در خصوص فرآورده‌های حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند که کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری‌شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود. این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

وی افزود: مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تأکید کرد: فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به‌طور جدی برخورد کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب