پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار میشود
به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران روز چهارشنبه، ۲۵ مهر، ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران، دانشگاه تربیت مدرس و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار میشود.
محورهای سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران به شرح ذیل است:
-کاهش و بازیافت ضایعات صنایع غذایی
- روش های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
- کنترل بهداشت و کیفیت غذا
- غذاهای مفید، پری بیوتیک و پروبیوتیک
- کاربرد اسانس ها و عصاره های طبیعی در صنایع غذایی
- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در غذا
- امنیت و ایمنی غذایی
- بحران آب و صنایع غذایی
- غنی سازی مواد غذایی
- فناوری نانو و بیوتکنولوژی نانو در صنایع غذایی
- میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
- مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
- راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
- فرمولاسیون غذا
- صنعت فرآورده های گوشتی
- صنایع تولید غلات
- صنایع بسته بندی مواد غذایی
- صنایع لبنیات
- صنایع نفت
- سایر تحقیقات جدید در صنایع غذایی
دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه اطلاع رسانی کنفرانس به نشانی https://civilica.com/l/۱۵۶۵۳۵/ مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.
انتهای پیام/