همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل برگزار میشود
به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری آنا؛ دومین همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل روز سه شنبه، ۲۴ مهر، ۱۴۰۳ لغایت پنجشنبه، ۲۶ مهر، ۱۴۰۳ توسط دانشگاه اصفهان، مرکز پژوهشی فرآوردههای طبیعی و زبستی دارویی، پژوهشکده زنبورعسل و گیاهان داروئی خوانسار، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان و تحت حمایت سیویلیکا در شهر اصفهان برگزار میشود.
در راستای ارتقای دانش و پژوهش و بهره گیری از ظرفیتهای ارزشمند ملی در عرصه فرآوردههای زنبور عسل، با توجه به استقبال پژوهشگران و تولید کنندگان از این صنعت، دومین همایش ملی فرآوردههای زنبور عسل، با مشارکت دانشمندان و محققان، نهادهای اجرایی و فعالین بخش خصوصی در دانشگاه اصفهان همراه با برنامههای جنبی (نشستهای تخصصی، جشنواره ارائه محصولات و آموزش استفاده از فرآوردههای زنبور عسل)، برگزار میشود.
از عموم اندیشمندان، پژوهشگران، استادان دانشگاه ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و صاحبان دانش، تجربه و حرف مرتبط با فرآوردههای زنبور عسل دعوت میشود در این همایش شرکت نمایند و به ارتقاء دانش، پژوهش، اشتغال و بهره وری این عرصه استراتژیک کمک نمایند.
محورهای دومین همایش ملی فرآوردههای زنبورعسل به شرح ذیل است:
۱- زنبور عسل، چرخه حیات و محیط زیست
۱-۱) زنبور عسل، پیوستگی و تداوم حیات
۲-۱) بوم شناسی زنبور عسل
۳-۱) زنبور عسل و حفظ محیط زیست
۴-۱) نقش زنبور عسل درتنوع و تولیدات گیاهی
۲- زیست شناسی زنبور عسل
۱-۲) تنوع زیستی و بقای ذخایر ژنتیکی
۲-۲) ساختار و فیزیولوژی زنبور عسل
۳-۲) رفتارشناسی و زندگی زنبور عسل
۳- زنبور عسل در آینه فرهنگ، تاریخ و تمدن
۱-۳) زنبور عسل از منظر قرآن کریم
۲-۳) زنبور عسل در متون و آثار دانشمندان
۳-۳) زنبور عسل در آثار ادبی و هنری
۴-۳) آموزههای زندگی زنبور عسل
۴- فرآوردههای متنوع زنبور عسل و بهره گیری از آن ها: دیروز، امروز و چشم انداز آینده
۱-۴) عسل
۲-۴) ژل رویال
۳-۴) زهر زنبور عسل
۴-۴) بره موم
۵-۴) موم
۶-۴) گرده گل
۷-۴) سایر موارد
۵- عسل و صنایع غذایی
۱-۵) استانداردهای عسل طبیعی
۲-۵) شیوههای تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی
۳-۵) کاربردهای عسل در صنایع
۴-۵) باقیمانده سموم و داروها در فرآوردههای زنبور عسل
۶- فرآوردههای زنبور عسل و سلامت
۱-۶) عسل در پیشگیری
۲-۶) عسل در درمان بیماریها
۳-۶) استفاده از سایر فرآوردههای زنبور عسل در پیشگیری و درمان
۴-۶) مواد دارویی، مکمل و آرایشی- بهداشتی حاوی فرآوردههای زنبور عسل
۵-۶) آثار سوء استفاده از عسل تقلبی
۷- اقتصاد و تجارت فرآوردههای زنبور عسل
۱-۷) ارزش اقتصادی و اشتغال زایی زنبورداری در ایران
۲-۷) صنعت تولید عسل در ایران، وضعیت موجود، چالشها و راهکارهای توسعه صنعت زنبورداری
۳-۷) اقتصاد مقاومتی
۴-۷) صادرات
۵-۷) نشان تجاری (برندسازی)
۶-۷) مدیریت بازار
۸- روشهای تولید و فرآوری محصولات زنبور عسل
۱-۸) روشهای استخراج
۲-۸) روشهای فرآوری
۳-۸) روشهای بسته بندی و عرضه محصول
۴-۸) روشهای ماندگاری
۹- تاثیر بیماریهای زنبورعسل بر کمیت و کیفیت فرآوردههای زنبورعسل
۱۰- سایر محورهای مرتبط
دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان میتوانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی به پایگاه اطلاع رسانی همایش به نشانی https://civilica.com/l/۱۵۷۹۳۰/ مراجعه و یا با دبیرخانه آن ارتباط برقرار نمایند.
انتهای پیام/