صدور گواهی بهداشت برای صادرات ۱۵ میلیون تُن محصولات غذایی
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری آنا، عبدالعظیم بهفر اظهار کرد: با توجه به محدودیت در واردات فراورده نهایی بسته بندی شده و واگذاری شیرخشک اطفال به اداره کل مکمل و فراوردههای طبیعی و سنتی، شناسه گذاری فراورده سیر نزولی داشته است.
وی با اشاره به اقدامات اداره کل غذا، تصریح کرد: به روزرسانی قوانین و مقررات ایمنی غذایی در راستای ارتقا و تقویت امور نظارتی و تعاملات بین المللی، استقرار نظام ملی پایش شاخصهای ایمنی و سلامت فراوردههای غذایی و آشامیدنی با ارزیابی خطر بالا در تولید محصولات سلامت از جمله این اقدامات بوده است.
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی با بیان اینکه تقویت و توسعه نظام مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی در سازمان غذا و دارو دنبال میشود، عنوان کرد: چابک سازی، اصلاح و بهبود فرایندهای مربوط به صدور مجوزها در حوزه فعالیت صنایع غذایی اعم از تولید، واردات، صادرات و بهبود و تقویت نظام ملی پیشگیری، ارزیابی و مدیریت و ثبت بیماریهای ناشی از غذا و آب مورد توجه ویژه بوده است.
به گفته وی، افزایش سهم محصولات غذا دارو، عملگرا، فراسودمند یا غنی شده در سبد غذایی، فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف با رویکرد افزایش سهم محصولات با ارزش تغذیهای بالا و کاهش عوامل مؤثر در بروز بیماریهای غیرواگیر مثل نمک، چربی و قندهای ساده در فراوردههای غذایی، پیگیری و اجرا شده است.
انتهای پیام/