حلیم برای افطار مفید است
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر سید مصطفی نچواک، متخصص تغذیه با توجه به مصرف حلیم در روزهداران گفت: در ایام روزه داری کاهش قند خون به ویژه هنگام افطار پدیدهای شایع است بنابراین لازم است هنگام افطار فرد روزهدار از یک ماده غذایی که حاوی ترکیبات نشاستهای است و به راحتی جذب بدن میشود یا به عبارتی سریع الهضم و سریع الجذب باشد،استفاده کند. بنابراین با توجه به اینکه در تهیه حلیم از گندم استفاده میشود لذا میتوان از حلیم به عنوان یک ماده غذایی مناسب برای وعده افطار استفاده کرد.
وی درباره چگونگی تهیه حلیم برای روزه داران، افزود: از آنجاییکه اکثر روزهداران حلیم مصرفی خود را از فروشگاههای عرضه مواد غذایی تهیه میکنند لذا در درجه اول باید مطمئن بود که حلیم در محلی مناسب و با رعایت اصول و موازین بهداشتی تهیه شده باشد و افرادی که اقدام به طبخ و تهیه حلیم میکنند باید تمامی موارد مربوط به نکات ایمنی، سلامت و بهداشت را در تهیه و طبخ مواد غذایی رعایت کند.
مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه درباره مصرف حلیم به همراه دارچین و روغن، عنوان کرد: استفاده از دارچین در حلیم میتواند ارزش تغذیهای حلیم را افزایش دهد اما استفاده از روغن باعث کاهش ارزش تغذیهای حلیم میشود. حلیم بهتر است بدون ترکیب با روغن مصرف شود. از طرفی استفاده از روغن همراه با حلیم میتواند منجر به افزایش دریافت کالری و تاخیر در جذب آن شود.
نچواک با بیان اینکه باید به حجم حلیم مصرفی در وعده افطار نیز توجه شود، افزود: مصرف زیاد از حد حلیم در وعده افطار میتواند باعث سوء هاضمه و همچنین افزایش وزن شود.
انتهای پیام/