چرا باید به تربیت بدنی در مدارس اهمیت داد؟
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخی از مدارس درس ورزش را ممکن است درسی جدی تلقی نکنند، اما چیزی که واضح است این موضوع است که ورزش بسیار بر بهبود وضعیت جسمی و روحی ورزشکاران تاثیر میگذارد و نمیتوان نقش آن را نادیده گرفت. در این مطلب، به بررسی دلایلی پرداخته میشود که چرا تربیت بدنی باید بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی در برنامههای آموزشی مدارس قرار گیرد.
نخستین دلیل این است که دانشآموزانی که ورزش میکنند، توانایی بیشتری برای تمرکز و حفظ توجه دارند که این تأثیر مثبتی بر زندگی تحصیلی آنها دارد. این امر میتواند به بهبود عملکرد در سایر دروس تحصیلی منجر شود.
علت دیگر این است که ورزش منظم در مبارزه با چاقی کودکان بسیار حیاتی است. همه ما از مشکلات سلامتی مرتبط با چاقی و اهمیت داشتن یک سبک زندگی سالم و فعال آگاهیم. عادات مثبت ورزشی که در کودکی و نوجوانی ایجاد میشود، به احتمال زیاد در بزرگسالی ادامه خواهد یافت.علاوه بر آن کودکانی که بهطور منظم ورزش میکنند، رفتار بهتری در مدرسه دارند.
دلیل دیگر قابل توجه این است که دانشآموزانی که بهطور منظم ورزش میکنند، کیفیت خواب بهتری دارند. بنابراین، آنها در مدرسه هوشیارتر هستند و سطح تمرکز بالاتری دارند و ورزش به کودکان کمک میکند تا استرس و اضطراب خود را کاهش دهند. جوانان امروزی بهطور قابل توجهی تحت فشار بیشتری هستند، بنابراین ضروری است که یک راه برای تخلیه این استرس داشته باشند.
بازیهای گروهی به جوانان کمک میکند تا مهارتهای کار تیمی و رهبری خود را بهبود بخشند. این امر همچنین به تقویت پیوندهای قویتر بین همسالان و ترویج پویایی سالم در کلاس کمک میکند.
یکی از نکات مهم دیگر این است که فعالیت بدنی، تصویر مثبتی از بدن را در نوجوانان، به ویژه در بین زنان و دختران ترویج میکند.
ورزش به کودکان میآموزد که خودانضباطی بهتری داشته باشند. آنها میتوانند این کنترل خود را در تمام جنبههای زندگی خود اعمال کنند، از کنترل بهتر احساسات خود گرفته تا انگیزه بیشتر در مطالعاتشان.
تربیت بدنی به کودکان کمک میکند تا اعتماد به نفس خود را تقویت کنند. این امر میتواند تأثیر مثبتی در تمام جنبههای زندگی آنها داشته باشد، از روابط شخصی و توانایی ادغام سریع و دوستیابی گرفته تا فکر کردن به اهداف آینده خود.
نکته آخر اینکه ورزش به کودکان کمک میکند تا مهارتهای حرکتی خود را توسعه دهند و عضلات خود را تقویت کنند. وقتی مهارتهای حرکتی ظریف توسعه مییابد، کودکان در نوشتن با دست یا نواختن سازهای موسیقی مهارت بیشتری پیدا میکنند.
انتهای پیام/