ضرورت تولید غذا با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفرمدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: یکی از مهمترین دغدغههای زوار در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزهای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر میتواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل شود.
وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهرهگیری از آخرین فناوریهای روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری میباشد و آینده متعلق به محصولات و فرآوردههایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهرهگیری از فناوریهای نوین نظیر خلاء و نانو دنبال میکند.
بهفر با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فرآوردههای غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانهها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآوردههای غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تأمین غذا محسوب میشود.
انتهای پیام/