پاستیل دارای نشان سیب سلامت سازمان غذا و دارو
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین رستگار بیان کرد: تنها پاستیلهایی که از سازمان غذا و دارو مجوز دارد از نظر حلیت مورد تایید است و سایر پاستیلهای بدون مجوز موظف به کسب مجوز سلامت و حلیت از این سازمان برای قابلیت مصرف انسانی میباشند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از پاستیلهای باز و فله بدون مجوز و به صورت قاچاق وارد کشور شده اند؛ تصریح کرد: در این پاستیلهای باز و فله ممکن است از ژلاتینهای خوکی و حیوانات غیر حلال دیگر، چون ماهی غیر حلال و یا سایر حیوانات غیر حلال استفاده شده باشد.
وی با بیان اینکه بیشترین مخاطب مصرف پاستیل کودکان هستند اظهار داشت: بهتر است والدین نسبت به مصرف پاستیلهای غیر مجاز مراقبت نمایند چرا که هم از نظر سلامت و بهداشت زیر سوال هستند و امکان آلودگی با ژلاتینهای حاصل از موجودات حرام گوشت در آنها وجود دارد هم از منظر حلیت اطمینانی به آنها نیست
انتهای پیام/