شرکت ۵۰۰ دانشآموز پسر در اردوی بر فراز قلههای دانایی
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اردوی فرهنگی آموزشی ترویج فرهنگ کتابخوانی بر فراز قلههای دانایی با حضور نوجوانان و مربیان منتخب در بخش پسران ۶ استان از شامگاه روز شنبه ۳۰ تیرماه آغاز شده و تا سوم مرداد ادامه دارد. در این اردو ۵۰۰ دانشآموز استانهای سیستان و بلوچستان، گلستان، بوشهر، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شهر تهران حضور دارند.
اردوی بر فراز قلههای دانایی در بخش پسران از تاریخ ۳۰ تیر تا ۳ مرداد و در بخش دختران از تاریخ ۸ تا ۱۲ مرداد در مجموعه فرهنگی آموزشی و اردویی امام خمینی (ره) لواسان برگزار میشود.
از جمله برنامههای جانبی پیشبینی شده در این اردو، برگزاری کارگاههای آموزشی کتابشناسی و کتابخوانی، دیدار با نویسندگان و پدیدآورندگان، بازدید از فرایندهای چاپ و تولید کتاب در مجموعههای فرهنگی، بازدید از مراکز فرهنگی آموزشی پایتخت، نگارش کتاب گروهی و انفرادی و تالیف اولین کتاب من، جُنگ شبانه و گردهماییهای فرهنگی، نمایشگاه دستسازهها و فرآوردههای نوجوانان و مربیان است.
سیدمحمد آقامیر، رئیس اردوگاه امام خمینی (ره) در مراسم افتتاحیه این اردو بیان کرد: با توجه به برنامهریزی بنیاد علوی، امیدواریم بتوانیم آن چنان که شایسته شما دانش آموزان عزیز است، پذیرای شما باشیم. این مجموعه ۲۱۰ هکتار است و عمدهترین فعالیت آن خدمت اردویی است که به دانشآموزان کشور ارائه میشود.
وی خطاب به دانش آموزان افزود: حتما در طول اردو، یادداشت و خاطرهنویسی را انجام دهید تا از بین بهترینها، جوایزی به دانشآموزان داده شود. این اردو فرصت خوبی است تا مهربانی و دوستی را در کنار یکدیگر یاد بگیرید، شما آیندهسازان فردای کشور هستید.
شایان ذکر است میعادفر مشاور موسسه آموزش علوی در ادامه این برنامه بیان کرد: معمولا اردوها در سه سطح دستهبندی میشوند؛ امیدوارم این اردو باعث کار جمعی، خرد جمعی و پذیرش تفاوتها باشد چراکه استعدادهایی در وجود شما عزیزان است که در محیط زندگی کمتر باعث بروز آن خواهد شد و شما با ظرفیتهای خود، دانش و علم، آنان را کشف میکنید.
وی افزود: گاهی انسان تصور میکند که از این علم جا مانده است، اما توصیه میکنم، بنده خوبی باشید و مسئولیت خود را در برابر خالق انجام دهید.
میعادفر اظهار کرد: تحصیل برای شما یک تکلیف است لذا سعی کنید به نحو احسن آن را انجام دهید. همچنین فناوری را در سطح مهارت کسب کنید.
وی بدن سالم را برای داشتن عقل سالم لازم دانست و گفت: کسب مهارت یک رشته هنری بر حسب علاقه خود، برای پرورش روح لازم است. هنر به مثابه یک پالایشگر روح عمل میکند.
وی از دانشآموزان خواست تا ایدهها، انتقادات و پیشنهادات خود را به سرپرستان خود در هر استان انتقال دهند.
انتهای پیام/