![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
کمباین های تخصصی ضریب تولید برنج را افزایش می دهند
![کمباین های تخصصی ضریب تولید برنج را افزایش می دهند](/files/fa/news/1403/4/9/579794_592.jpg)
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهراب سهرابی گفت: در گذشته ضریب تبدیل برنج پایین بود و با توسعه مکانیزاسیون در مزارع، بهبود مدیریت مزرعه و اصلاح ساختار شالیکوبی در سطح کشور رو به رشد میباشد.
مجری طرح گندم و برنج کشور با اشاره کاهش ضایعات برنج با ورود ماشینآلات تخصصی به شالیزارها از دهه ۸۰ اظهارداشت: ورود کمباینهای جدید برنج و همچنین اصلاح ساختار شالیکوبیها موجب کاهش ضایعات برنج در زمان برداشت و پس از برداشت شده است.
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، سهرابی ادامه داد: برنجکاران در گذشته با خرمنکوب، برنجها را میکوبیدند و یا از کمباینهای برداشت غلات در شالیزارها استفاده میکردند که هم شکستگی در دانه برنج ایجاد میکرد و هم ضایعات و ریزش زیادی در زمان برداشت محصول داشت.
مجری طرح گندم و برنج کشور درباره مزیتهای این کمباینها گفت: کمباینهای جدید برنج به علت داشتن تکنولوژیهای نوین به راحتی وارد شالیزارها میشوند و به موقع و در بهترین زمان ممکن عملیات برداشت محصول برنج را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه از دهه ۸۰ مکانیزاسیون در زراعت برنج در ایران آغاز شد اظهارداشت: از آن دوران تاکنون با حمایت دولتها، ماشینآلات تخصصی برنج به شالیزارها راه یافتند که منجر به کاهش هزینههای تولید و سختی کار و موجب افزایش عملکرد و تولید در مزارع برنج شدند.
انتهای پیام/
![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
![چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟](/files/fa/news/1403/4/12/582587_295.jpg)
چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟
![تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد تشخیص بیماری از دمای صورت/ هوش مصنوعی الگوهای حرارتی بدن را کشف کرد](/files/fa/news/1403/4/13/583788_483.png)