دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خطر مصرف همزمان خوراکی‌ها و داروهای ضد انعقاد

خطر مصرف همزمان خوراکی‌ها و داروهای ضد انعقاد
کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو در مورد مصرف همزمان برخی خوراکی‌ها و دارو‌های ضد انعقادی هشدار داد.
کد خبر : 917670

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، الناز ذوقی اظهار کرد: بیمارانی که دارو‌های ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند قبل از شروع هر نوع داروی جدید باید با پزشک و داروساز برای اطمینان از عدم بروز تداخلات دارویی مشورت کنند.

وی افزود: در بیمارانی که در حال مصرف وارفارین هستند، میزان دریافت ویتامین K از طریق مصرف کاهو و انواع کلم، سبزیجات با برگ‌های سبز تیره در هر روز باید مقداری ثابت باشد تا تاثیر دارو کم‌وزیاد نشود.

کارشناس فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در این بیماران شرایط زمینه‌ای متعددی مانند تب، اسهال، سوءتغذیه، التهاب و پرکاری تیروئید می‌تواند موجب افزایش اثرات وارفارین و ریسک خونریزی شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته