بهفر تاکید کرد؛
تشدید نظارت بر تقلب در مواد غذایی/ شاخصهای ایمنی فراوردههای غذایی رصد میشوند
سرپرست ادارهکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از تشدید نظارتهای پسینی در زمینه رصد و پایش سلامت غذا، برنامه پایش شاخصهای ایمنی فراوردههای غذایی و آشامیدنی خبر داد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر سرپرست ادارهکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نظارت پسینی در راستای رهنمودهای رئیس جمهور شهید، به طور هدفمند با رویکرد شناسایی تقلبات و عدم رعایت مقررات بهداشتی از جمله فرمولاسیون و برچسب گذاری سازمان غذا و دارو از سوی معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور به جدیت تداوم خواهد داشت.
وی همچنین از برخورد با متخلفان در حوزه تقلبات و عدم رعایت ضوابط بر اساس قانون خبر داد.
انتهای پیام/
توسط متخصصان یک شرکت دانشبنیان؛