مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه میگذرد
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریانسازی با حضور حجتالاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجتالاسلام محمدجواد علیاکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان برگزار میشود.
حجتالاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانشآموزان در مدرسه سالها از ما جلوترند. ارتباط دانشآموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.
به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد: ۱۶۰ سوال از دانشآموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.
پورثانی در پاسخ به سوال دانشآموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک میگیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانشآموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.
وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق میکند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدنساز در دست دانشآموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه میگذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانشآموزان ما در جنگ بزرگ روایتها بر سر سفره روایتهای جمهوری اسلامی ننشسته است.
وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر میگیرد.در ۱۴۰۱ دانشآموزان بازیهای کامپیوتری را بازآفرینی میکردند.
پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانشآموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانشآموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانشآموزان بهویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانشآموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایتهاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدنساز به دختران سرزمین است.
وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات میشود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.
به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بینالمللی باهنر برگزار میشود.
انتهای پیام/