۸۰ دانشآموز در حوزه فناوری نو گواهی بینالمللی دریافت کردند
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رامبد دانشپژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانشآموزی لنسر شریف در حوزه فناوریهای نو در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین مرکز نوآوری شریف با هدف توسعه فناوریهای نو، اینترنت اشیا، رباتیک دانشآموزان را مورد آموزش و حمایت قرار میدهد. این مرکز در ۱۴۰۱ تاسیس شده است و به عنوان شرکت خلاق فعالیت میکند.
وی با اشاره به ماموریت مرکز نوآوری دانشآموزی لنسر افزود: کشف استعدادیابی و آموزش دانشآموزان از سن ۷ سال تا ۱۷ سال برای ورود به فریلنسری یا آزاد کار انجام میشود. به عبازت دیگر، دانشآموزان پس از ورود به فریلنسری میتوانند کسب و کار خودشان داشته باشد.
دانشپژوه با بیان اینکه مرکز نوآوری لنسر با سایر مراکز تفاوت دارد، ابراز کرد: نیاز دانشآموزان و روش آموزش آنها با یکدیگر متمایز است؛ بنابراین یک اتاق هنر تعبیه کردیم تا دانشآموزان در اتاق هنر و مکانیک همراه با بازی و سرگرمی به آموزش بپردازند.
مدیرعامل مرکز نوآوری دانشآموزی لنسر اضافه کرد: آموزش به دانشآموز با آموزش به بزرگسال متفاوت است؛ دانشآموزی که برنامهنویسی یاد میگیرد باید به صورت کنترلشده بازی و سرگرمی داشته باشد. در واقع، بازی باید در خدمت آموزش باشد.
وی افزود: مهارتهایی که در مرکز نوآوری لنسر به دانشآموزان آموزش داده میشود، باعث میشود که آنها بعد از فارغالتحصیلی توانایی انجام پروژه را داشته باشند.
دانشپژوه با بیان اینکه دانشآموزان در مرحله مقدماتی باید با الگوریتمها آشنا شوند، اظهار کرد: فرآیند آموزش مهارتها در این مرکز نوآوری سه سال طول میکشد.
مدیرعامل مرکز نوآوری دانشآموزی لنسر با بیان اینکه ۱۲۰۰ دانشآموز از بدو تاسیس ۶۰۰ نفر فارغالتحصیل شدند، تصریح کرد: از ۶۰۰ نفر ۸۰ نفر گواهی بینالمللی دریافت کردند و به مرحله آزمون بینالمللی رسیدند. با مجموعه ای خارج از ایران فعالیت میکنیم که دانشآموزان بتوانند بورسیه شوند. همچنین ۱۲ نفر مرحله کارآموزی را گذارندند.
وی افزود: مرکز نوآوری لنسر به دانشآموزان نخبه علاقهمند بورسیه تحصیلی رباتیک، برنامهنویسی هوش مصنوعی اهدا میکند.
دانشپژوه ادامه با اشاره به معنای لنسر، ادامه داد: لنسر به معنای نوک پیکان است یعنی دانشآموزانی که بتوانند خطشکن دشمن باشد.
مدیرعامل مرکز نوآوری لنسر ابراز کرد: دستاوردهای دانشآموزان باید نشان داده شود و در این خصوص ایونتهایی در عراق و دانشگاه شریف برگزار کردیم. همچنین مسابقه کیدمد شریف بررگترین مسابقه دانشآموزی که در ۱۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.
وی افزود: ما به اختلالات یادگیری دانشآموزان در آموزش توجه میکنیم و درصدد هستیم قبل از ورود به مرکز مشکلاتشان را حل کنیم؛ لذا محتوای آموزشی را با کیفیت بالا آماده کردیم. دانشآموزان به صورت آنلاین میتوانند در این کلاس حضور پیدا کنند.
دانشپژوه ادامه داد: هزار و صد ۱۶۰ مدرسه شبانهروزی در کل کشور وجود دارد که از فناوری محروم هستند و با معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش این دانشآموزان را شناسایی کردیم و هزار و ۱۵۰ نفر را در این مرکز نوآوری تحت پوشش قرار میدهیم.
وی خاطرنشان کرد: نوع و محتوای آموزش به دانشآموزان بسیار اهمیت دارد و هزینه یک ماه حضور در این مرکز نوآوری ۱ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین ۱۴ نفر به ثبت اختراع رسیدند.
دانشپژوه با اشاره به چشمانداز ۱۰ ساله خود، ابراز کرد: درصدد هستیم به یک بستر و مرکزی تبدیل شویم که از لحاظ علمی مرزشکن باشیم و محصولات هایتک را به کشورهای جهان صادر کنیم.
انتهای پیام/