مدرسه مجازی آموزشوپرورش در راستای کاهش تنوع مدارس بزرگسالان راهاندازی میشود
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش دو روزه آموزشی توجیهی روسای ادارات مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز در محل باشگاه فرهنگیان آغاز شده و تا فردا ادامه دارد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی با حضور در جمع مدیران در این نشست تخصصی، گزارشی از فعالیتهای این سازمان ارائه کرد و گفت: در سازمان مدارس غیردولتی ما برنامههایی در سه حوزه قانونگذاری، مدیریتی-سیاستگذاری و برنامههای مشترک با سایر معاونتها را دنبال کردیم.
احمد محمودزاده گفت: در این قالبها، کار مهم در حوزه قانونگذاری، بازنگری قانون تأسیس مدارس و مراکز غیردولتی بود. این کار را پس از ۱۸ ماه به نتیجه رساندیم، ۱۶ ماده آن تغییر پیدا کرد و ابلاغ شده است. حمایت از معلمان، حمایت از موسسان را تثبیت و موضوع نظارت را در این قانون، جدیتر مطرح کردیم. در کنار این موضوع، بحث استقرار را نیز پیگیری کردیم و به نتیجه رساندیم. موضوع مدارس استیجاری و احداثی سروسامان پیدا کرد تا دیگر مشکلی پیش نیاید.
وی با بیان اینکه بررسی و بازنگری آییننامههای مربوط به شوراهای عالی آموزش و پرورش استانها برای احیای برخی از ظرفیتها یکی از کارهای مهمی است که امسال دنبال خواهد شد، گفت: چندین برنامه را هم با قرارگاه اجراییسازی سند تحول بنیادین در دست اجرا داریم که در اختیار استانها قرار خواهد گرفت و امیدواریم به خوبی اجرا شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از بررسی طرح مدرسه مجازی خبر داد و گفت: مصوبه این موضوع را سال گذشته دریافت کردیم و به دنبال این هستیم تا تنوع مدارس را کاهش داده و در داخل مدرسه مجازی تجمیع کنیم. طرح این کار به شورای عالی آموزش و پرورش ارجاع داده شده است و به زودی نهایی خواهد شد.
محمودزاده با بیان اینکه مبنای صدور مجوز در سازمان مدارس غیردولتی، قانون است، گفت: فعالیت مراکز آزمونها در کشور باید در چارچوب مجوز و مقررات باشد، فعالیت مراکز فاقد مجوز ممنوع بوده و در صورت مشاهده کردید، آن را تعطیل کنید.
معاون وزیر آموزش و پرورش از استانها خواست تا هوش مصنوعی را در مدارس غیردولتی با مفموم درست، شروع کنند.
وی افزود: در این زمینه در مرکز اقداماتی در حال انجام است ولی شما نیز باید این کار را در استانها شروع کنید.
وی همچنین بر اجرای نظام دوری در مدارس غیردولتی، جذب مربی بهداشت، اجرای جدی برنامههای پرورشی، استمرار کیفی و جدی طرحهایی از قبیل آوای آسمانی، چفیههای بهشتی و طرح ولایت تاکید کرد و گفت: شما باید تمهیدات لازم برای ایجاد نمازخانه در مدارس فراهم کنید.
بهکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
محمودزاده تاکید کرد: امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است. این نامگذاری براساس نیاز کشور صورت گرفته است و باید در مجموعههای مختلف و حوزههای متفاوت از آن بهره گرفت. آموزش و پرورش هم باید به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این زمینه تأثیرگذاری خود را داشته باشد. نقش مرجعیتی و آگاهیرسانی و تبیین این موضوع بر عهده وزارت آموزش و پرورش است. باید این فرهنگسازی در افکار عمومی شکل گیرد.
وی با بیان اینکه بیشترین، بهترین و مهمترین تولید در همه نظامات، تربیت نیروی انسانی است، افزود: مهمترین سرمایه کشور که در همه اسناد بالادستی به آن اشاره شده، سرمایه نیروی انسانی است. تولید این سرمایه در داخل آموزش و پرورش صورت میگیرد. حفظ و گسترش دستاوردها توسط این افراد صورت میگیرد.
محمودزاده تصریح کرد: آموزش و پرورش از سالهای گذشته جهتگیریهایی را شروع کرده که امسال باید به نتیجه برسد. همه برنامهریزیها برای تحقق و اجرای سند تحول بنیادین، برای مرجعیت معلم و مرجعیت کتاب درسی است.
وی با بیان اینکه باید از ظرفیت شوراهای آموزش و پرورش بیشترین بهرهمندی را امسال داشته باشیم، گفت: در جلسهای که امسال در ابتدای سال رییس جمهور در جمع مدیران ارشد صحبت میکردند، نگاه به ظرفیت آموزش و پرورش خیلی مهم بود به این صورت که به وضع مطلوب دست پیدا کنیم. ایشان به تسهیل و تسریع کار مردم و تکریم مردم تاکید داشتند. باید رضایت مردم جلب شود. همچنین باید تبیین کارها به خوبی صورت گیرد.
محمودزاده از قدردانی وزیر آموزش و پرورش از فعالیتهای سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی خبر داد و گفت: وزیر آموزش و پرورش همچنین تاکید بر همکاری، انسجام و همکاری در درون وزارت آموزش و پرورش، جلب مشارکت و نظارت داشتند. اینها از توصیههای مهم وزیر آموزش و پرورش است که باید محقق شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی تاکید کرد: تلاش ما در سازمان باید سازنده باشد.
انتهای پیام/