باید مشق اندیشمندان حوزه نوسازی را ادامه دهیم
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید عبداللهی، معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در آیین تجلیل از مهندسان برتر سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور و اولین دوره اهدای جایزه ملی نصیر که امروز ۱۳ اسفند ۱۴۰۲، برگزار شد، اظهار کرد: نهمین جشنواره تجلیل از مهندسان برتر نسبت به سال گذشته تفاوت چشمگیری داشته است. در گذشته، بیشتر روشهای تجلیل بر اساس مستندات علمی و اداری مهندسان انجام میشد؛ اما امروزه باید موضوعات و ایدههای خلاقانه و نوآورانه مهندسان را بهمنصه ظهور برسانیم.
وی با بیان اینکه در این روز بزرگ باید به فلسفه نام مهندسان توجه داشته باشیم، عنوان کرد: در تقویم نامگذاریهای متعددی داریم و این مناسبتها محقق نمیشود، مگر اینکه ارزش آنها حفظ و از آنها تقدیر شود.
عبداللهی با اشاره به نامگذاری روز مهندس، ادامه داد: نامگذاری روز مهندس یک فرصتی است برای اینکه ارزش مهندسان کشور حفظ شود.
معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه در نهمین جشنواره تجلیل از مهندسان برتر، کمیته داوران شکل گرفته است، تصریح کرد: از ۲۵ استان، ۵۷ طرح به دبیرخانه جشنواره رسیده است که ۶ نفر از آنها به عنوان برگزیده انتخاب میشوند.
وی با اشاره به اینکه پروندههت در دو بخش رسیدگی میشود، ادامه داد: این پروندهها در دو بخش کمیته فنی و کمیته داوری بررسی میشوند. در کمیته فنی ۵ نفر به عنوان نمرهگذار فعالیت میکنند.
عبداللهی با اشاره به اینکه روز مهندس با دانشمند خواجهالنصیرالدین طوسی پیوند خورده است، ادامه داد: این دانشمند و اندیشمند ۱۹۲ رساله و گفتار پیرامون رشتههای ریاضی، نجوم و… داشته است که مشخصکننده الگوهایی است که باید در حوزه مهندسی به آن بپردازیم.
معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور خاطرنشان کرد: باید مشق و روش دانشمندان و اندیشمندان در حوزه نوسازی همراه با اخلاق حرفهای را ادامه دهیم.
انتهای پیام/